Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raja Occitan FC KOURSCHAK
norv3m Tactiek milieux
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
50.2 gemiddelde waardering 58.7
very good Schieten solid
good Passen formidable
solid Verdedigen good


7e minuut.
Decroix rent richting de bal. Tuberto onderschept slim de pass. Tuberto passt de bal met de wreef. Dehaut rent richting de bal. Dehaut haalt uit met een fantastische trap. Casoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Lavigne met een sublieme pass. Decroix probeert naar een medespeler te passen. Redan rent richting de bal. Redan haalt uit met een fantastische trap. Fraisse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja Occitan - FC KOURSCHAK 1:0

15e minuut.
Tragarz passt de bal zonder na te denken. Sutryk rent richting de bal. Met opzet legt Schmidt zijn tegenspeler op de grond. Schmidt krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Sutryk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sutryk met een snel genomen vrije trap. Daar is Dehaut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vial is nu in balbezit. Chaniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Chaniewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Decroix rent richting de bal. Decroix met een sublieme pass. Sutryk met een sublieme pass. Dehaut heeft problemen om de bal te vangen. Dehaut schiet op doel. Casoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Inworp. Copin met de inworp. Tuberto geeft een hoge lob. Dehaut maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raja Occitan - FC KOURSCHAK 1:1

25e minuut.
Tuberto met een sublieme pass. Copin bereikt de bal nog maar net als eerste. Copin probeert naar een medespeler te passen. Chaniewski rent richting de bal. Chaniewski haalt uit met een fantastische trap. Casoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Dehaut schiet op doel. Keruzoré kopt de bal weg. Dehaut heeft problemen om de bal te vangen. Dehaut schiet op doel. Casoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dehaut passt de bal met de wreef. André is nu in balbezit. Dehaut rent richting de bal. Dehaut draait met de bal, schiet en ... Casoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Schwartz kopt de bal weg. André is nu in balbezit. André passt de bal in één keer door. Chaniewski heeft problemen om de bal te vangen. Chaniewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja Occitan 67%, FC KOURSCHAK 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raja Occitan - FC KOURSCHAK 1:1

47e minuut.
Copin bereikt de bal nog maar net als eerste. Copin geeft een lange en hoge pass. Dehaut is nu in balbezit. Dehaut draait met de bal, schiet en ... Casoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja Occitan - FC KOURSCHAK 1:2

48e minuut.
André probeert naar een medespeler te passen. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk passt de bal met de wreef. Tragarz rent richting de bal. Tragarz geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Casoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Tuberto rent richting de bal. Tuberto geeft een lange en hoge pass. Dehaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehaut haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Tuberto kopt de bal weg. Chaniewski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Keruzoré maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Redan is nu in balbezit. Redan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
André is nu in balbezit. Chaniewski is nu in balbezit. André rent richting de bal. André haalt uit met een fantastische trap. Casoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja Occitan - FC KOURSCHAK 1:3

61e minuut.
Cordonnier komt het veld opgelopen. Langlois komt het veld opgelopen.

63e minuut.
André rent richting de bal. André passt de bal in één keer door. Copin is nu in balbezit. Copin geeft een lange en hoge pass. Sutryk kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Vandooren heeft problemen om de bal te vangen. André bereikt de bal nog maar net als eerste. André probeert naar een medespeler te passen. Chaniewski rent richting de bal. Chaniewski haalt uit met een fantastische trap. Casoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Keruzoré geeft een hoge lob. Langlois kopt de bal weg. Redan is nu in balbezit. Redan haalt uit met een fantastische trap. Fraisse probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja Occitan - FC KOURSCHAK 2:3

67e minuut.
Chaniewski passt de bal met de wreef. Daar is Copin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copin speelt de bal door. Cordonnier rent richting de bal. Cordonnier probeert naar een medespeler te passen. Fraisse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Redan rent richting de bal. Redan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raja Occitan - FC KOURSCHAK 3:3

73e minuut.
Tragarz kopt de bal weg. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk geeft de bal voor. Dehaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Dehaut draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Tuberto met een sublieme pass. Copin rent richting de bal. Copin probeert naar een medespeler te passen. Chaniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniewski schiet op doel. Paal! Casoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
André onderschept slim de pass. André passt de bal met de wreef. Dehaut rent richting de bal. Daar is Dehaut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dehaut draait met de bal, schiet en ... Casoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Klungelig pakt Sutryk de bal. Sutryk met een sublieme pass. André bereikt de bal nog maar net als eerste. André geeft de bal voor. Chaniewski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja Occitan 70%, FC KOURSCHAK 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raja Occitan - FC KOURSCHAK 3:3