Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jujucam Maracaîbo FC
libmdf Tactiek 4-4-2 de base
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.1 gemiddelde waardering 51.4
very good Schieten good
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Stahlgiesser probeert naar een medespeler te passen. Ziegler speelt de bal door. Olkiewicz rent richting de bal. Olkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - Maracaîbo FC 0:1

6e minuut.
Drouet speelt de bal door. Mallmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallmann geeft de bal voor. Formoso rent richting de bal. Formoso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Góes geeft de bal voor. Drouet rent richting de bal. Drouet passt de bal in één keer door. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Flocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Flocea passt de bal in één keer door. Olkiewicz rent richting de bal. Olkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Maimets met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Drouet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Drummond heeft problemen om de bal te vangen. Drummond draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Drouet bereikt de bal nog maar net als eerste. Drouet passt de bal in één keer door. Mallmann onderschept slim de pass. Drummond is nu in balbezit. Drummond draait met de bal, schiet en ... Gyenge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Flocea geeft een hoge lob. Drummond kopt de bal weg. Daar is Maimets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olkiewicz is nu in balbezit. Olkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cillessen speelt de bal door. Daar is Andrei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olkiewicz rent richting de bal. Olkiewicz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Maimets met een sublieme pass. Klungelig pakt Prithvijaj de bal. Prithvijaj met een sublieme pass. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gardeazábal Gómez passt de bal in één keer door. Schlebrowski geeft de bal voor. Daar is Góes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoica is nu in balbezit. Stoica draait met de bal, schiet en ... Lăzărescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Formoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Formoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Jujucam - Maracaîbo FC 1:1

43e minuut.
Drouet raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Garnier komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jujucam 56%, Maracaîbo FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Jujucam - Maracaîbo FC 1:1

46e minuut.
Gardeazábal Gómez passt de bal zonder na te denken. Schlebrowski geeft een lange en hoge pass. Stoica rent richting de bal. Stoica draait met de bal, schiet en ... Paal!

58e minuut.
Ziegler rent richting de bal. Ziegler probeert naar een medespeler te passen. Olkiewicz rent richting de bal. Olkiewicz draait met de bal, schiet en ... Gyenge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - Maracaîbo FC 1:2

62e minuut.
Oghene onderschept slim de pass. Oghene geeft een lange en hoge pass. Stoica rent richting de bal. Stoica haalt uit met een fantastische trap. Lăzărescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Iscariotes is nu in balbezit. Oghene onderschept slim de pass. Oghene geeft een hoge lob. Formoso rent richting de bal. Formoso haalt uit met een fantastische trap. Lăzărescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Gardeazábal Gómez rent richting de bal. Gardeazábal Gómez passt de bal met de wreef. Prithvijaj geeft een lange en hoge pass. Formoso is nu in balbezit. Formoso schiet op doel. Lăzărescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Prithvijaj rent richting de bal. Prithvijaj passt de bal zonder na te denken. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica haalt uit met een fantastische trap. Lăzărescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Jujucam - Maracaîbo FC 2:2

79e minuut.
Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler geeft de bal voor. Olkiewicz rent richting de bal. Olkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jujucam - Maracaîbo FC 2:3

85e minuut.
Schlebrowski is nu in balbezit. Schlebrowski passt de bal met de wreef. Gardeazábal Gómez rent richting de bal. Gardeazábal Gómez geeft de bal voor. Formoso rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Formoso is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Jujucam - Maracaîbo FC 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jujucam 53%, Maracaîbo FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Jujucam - Maracaîbo FC 3:3