Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OLD PUNX NEVER DIE Raja Occitan
451!!! Tactiek norv3m
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 62.2
solid Schieten outstanding
very good Passen solid
formidable Verdedigen solid


3e minuut.
Cordonnier verovert de bal door een tackle van achteren. Ćup onderschept slim de pass. Langlois tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Langlois krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Langlois speelt de bal door. Mitoraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitoraj passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Parsys de bal. Parsys haalt uit met een fantastische trap. Kucenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLD PUNX NEVER DIE - Raja Occitan 0:1

10e minuut.
Dietzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Dietzmann geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Langlois met de inworp. Jacquin probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Jacquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Langlois bereikt de bal nog maar net als eerste. Langlois passt de bal in één keer door. Cordonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordonnier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OLD PUNX NEVER DIE - Raja Occitan 0:2

23e minuut.
Fernández speelt de bal door. van den Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández geeft de bal voor. Moyá krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLD PUNX NEVER DIE - Raja Occitan 1:2

24e minuut.
Mitoraj passt de bal met de wreef. Guillou geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dietzmann de bal. Parsys bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsys haalt uit met een fantastische trap. Kucenko bokst de bal weg.

29e minuut.
Parsys rent richting de bal. Dietzmann is nu in balbezit. Parsys verovert de bal door een tackle van achteren. Parsys haalt uit met een fantastische trap. Kucenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLD PUNX NEVER DIE - Raja Occitan 1:3

32e minuut.
Guérin onderschept slim de pass. Guérin geeft een hoge lob. Fernández probeert de bal aan de voet te houden. Cordonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordonnier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ćup bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsys onderschept slim de pass. Parsys passt de bal met de wreef. Cordonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordonnier schiet op doel. Kucenko bokst de bal weg.

37e minuut.
Guillou verovert de bal door een tackle van achteren. Guillou speelt de bal door. Langlois probeert naar een medespeler te passen. Cordonnier rent richting de bal. Cordonnier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OLD PUNX NEVER DIE - Raja Occitan 1:4

42e minuut.
Jacquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquin probeert naar een medespeler te passen. Langlois speelt de bal door. Jacquin geeft een hoge lob. Parsys maakt een snoekduik en kopt de bal. Kucenko bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLD PUNX NEVER DIE 73%, Raja Occitan 27%.
OLD PUNX NEVER DIE - Raja Occitan 1:4

48e minuut.
Maldonado rent richting de bal. Maldonado passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Torbica de bal onder controle te krijgen. Parsys bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsys draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Bonnefoy met een sublieme pass. Parsys is nu in balbezit. Parsys passt de bal zonder na te denken. Cordonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordonnier draait met de bal, schiet en ... Kucenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Bonnefoy is nu in balbezit. Bonnefoy speelt de bal door. Parsys rent richting de bal. Parsys haalt uit met een fantastische trap. Kucenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLD PUNX NEVER DIE - Raja Occitan 1:5

58e minuut.
Ćup rent richting de bal. Mitoraj onderschept slim de pass. Mitoraj probeert naar een medespeler te passen. Cordonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordonnier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bonnefoy kopt de bal weg. Mitoraj is nu in balbezit. Mitoraj passt de bal met de wreef. Langlois geeft een hoge lob. Cordonnier springt en kopt de bal. Kucenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Mitoraj probeert naar een medespeler te passen. Cordonnier is nu in balbezit. Cordonnier passt de bal met de wreef. Parsys bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsys draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
OLD PUNX NEVER DIE - Raja Occitan 1:6

62e minuut.
Mulot komt het veld opgelopen. Duy Hùng komt het veld opgelopen. Lăzărescu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Dietzmann kopt de bal weg. Daar is Parsys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lăzărescu. Lăzărescu krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Cordonnier passt de bal met de wreef. Mitoraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitoraj met een sublieme pass. Parsys bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mitoraj speelt de bal door. Parsys is nu in balbezit. Parsys passt de bal zonder na te denken. Cordonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordonnier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Szymański geeft een lange en hoge pass. Inworp. Langlois met de inworp. Jacquin is nu in balbezit. Jacquin geeft de bal voor. Kucenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cordonnier rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Langlois zal de hoekschop nemen. Cordonnier springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLD PUNX NEVER DIE - Raja Occitan 1:7

73e minuut.
Langlois passt de bal in één keer door. Mitoraj speelt de bal door. Parsys rent richting de bal. Parsys draait met de bal, schiet en ... Kucenko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Daar is Jacquin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández met een sublieme pass. Guillou is nu in balbezit. Mulot onderschept slim de pass. Mulot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Jacquin speelt de bal door. Parsys is nu in balbezit. Parsys passt de bal zonder na te denken. Cordonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordonnier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kucenko met een harde bal richting middenveld. Lamotte kopt de bal weg. Sonneville rent richting de bal. Sonneville schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mitoraj kopt de bal weg. Klungelig pakt Barcău de bal. Cordonnier speelt de bal door. Parsys bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsys schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Demange bereikt de bal nog maar net als eerste. Demange geeft een hoge lob. Langlois bereikt de bal nog maar net als eerste. Langlois geeft een hoge lob. Parsys krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLD PUNX NEVER DIE - Raja Occitan 1:8

89e minuut.
Szymański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymański geeft een lange en hoge pass. Inworp. Langlois met de inworp. Jacquin speelt de bal door. Kucenko bokst de bal weg. Parsys rent richting de bal. Parsys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OLD PUNX NEVER DIE - Raja Occitan 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLD PUNX NEVER DIE 67%, Raja Occitan 33%.
OLD PUNX NEVER DIE - Raja Occitan 1:9