Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Verteam Black Mamba
space 08 Tactiek Diams-Def
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35 gemiddelde waardering 42.7
average Schieten good
average Passen adequate
weak Verdedigen average


6e minuut.
Krawczyk met de inworp. Bonneau is nu in balbezit. Bonneau passt de bal met de wreef. Decroix rent richting de bal. Decroix schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Mallet passt de bal met de wreef. Schaff rent richting de bal. Schaff geeft een lange en hoge pass. Voisin rent richting de bal. Voisin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Degouve probeert naar een medespeler te passen. Curbelo is nu in balbezit. Curbelo passt de bal met de wreef. Voisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voisin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Robin probeert de bal aan de voet te houden. Voisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chauveau legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Voisin raakt geblesseerd tijdens het duel. Collignon neemt de penalty, wat een uithaal! Latour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Verteam 54%, Black Mamba 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Verteam - Black Mamba 0:0

52e minuut.
Decroix kopt de bal weg. Schaff is nu in balbezit. Schaff speelt de bal door. Voisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voisin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Collignon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Curbelo rent richting de bal. Curbelo speelt de bal door. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet haalt uit met een fantastische trap. Latour bokst de bal weg.

63e minuut.
Mallet heeft problemen om de bal te vangen. Jégou bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallet rent richting de bal. Jégou onderschept slim de pass. Jégou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bonneau is nu in balbezit. Collignon verovert de bal door een tackle van achteren. Krawczyk begaat een overtreding. Krawczyk krijgt een gele kaart. Collignon raakt geblesseerd tijdens het duel. Schaff zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Voisin krijgt zijn hoofd ertegen. Latour bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Chauveau geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schaff met de inworp. Collignon rent richting de bal. Collignon geeft een lange en hoge pass. Latour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Collignon met een sublieme pass. Chauveau speelt de bal door. Krawczyk met een sublieme pass. Jégou controleert de bal met de borst. Jégou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Verteam 51%, Black Mamba 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Verteam - Black Mamba 0:0