Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kvara United Maracaîbo FC
Normal Tactiek 4-4-2 de base
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 44.5
average Schieten good
unsatisfactory Passen solid
weak Verdedigen good


1e minuut.
Ziegler passt de bal met de wreef. Olkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkiewicz speelt de bal door. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kvara United - Maracaîbo FC 0:1

4e minuut.
Kaelbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler verovert de bal door een tackle van achteren. Ziegler passt de bal met de wreef. Olkiewicz is nu in balbezit. Olkiewicz draait met de bal, schiet en ... Farvacques kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvara United - Maracaîbo FC 0:2

7e minuut.
Flocea speelt de bal door. Drummond is nu in balbezit. Rostagni rent richting de bal. Drummond verovert de bal door een tackle van achteren. Drummond draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Stahlgiesser passt de bal zonder na te denken. Drouet probeert naar een medespeler te passen. Olkiewicz is nu in balbezit. Drummond rent richting de bal. Drummond schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Daar is Loiseau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loiseau speelt de bal door. Gougeon rent richting de bal. Stahlgiesser rent richting de bal. Stahlgiesser geeft een hoge lob. Farvacques probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Drummond is nu in balbezit. Drummond draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kvara United - Maracaîbo FC 0:3

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flocea met de inworp. Ziegler probeert naar een medespeler te passen. Drummond rent richting de bal. Drummond draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kvara United - Maracaîbo FC 0:4

19e minuut.
Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler geeft een lange en hoge pass. Daar is Benoît, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drummond rent richting de bal. Drummond draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvara United - Maracaîbo FC 0:5

22e minuut.
Ziegler met de inworp. Olkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkiewicz geeft de bal voor. Drummond is nu in balbezit. Drummond schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Burkhardt rent richting de bal. Olkiewicz onderschept slim de pass. Olkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Drummond rent richting de bal. Drummond draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kaelbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Flocea verovert de bal door een tackle van achteren. Flocea speelt de bal door. Olkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Doeltrap. Benoît met een harde bal richting middenveld. Flocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Flocea geeft een hoge lob. Olkiewicz kopt de bal weg. Farvacques probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Burkhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhardt passt de bal met de wreef. Daar is Drummond, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drummond draait met de bal, schiet en ... Farvacques probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvara United - Maracaîbo FC 0:6

32e minuut.
Góes geeft de bal voor. Inworp. Gougeon met een snelle inworp. Loiseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Loiseau schiet op doel. Lăzărescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Mahut geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ziegler met de inworp. Olkiewicz rent richting de bal. Olkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Flocea passt de bal in één keer door. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler geeft een hoge lob. Olkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Farvacques maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvara United - Maracaîbo FC 0:7

41e minuut.
Ziegler met de inworp. Flocea is nu in balbezit. Flocea met een sublieme pass. Olkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Flocea met een sublieme pass. Daar is Ziegler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziegler passt de bal zonder na te denken. Olkiewicz is nu in balbezit. Olkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Farvacques kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kvara United 82%, Maracaîbo FC 18%.
Kvara United - Maracaîbo FC 0:7

47e minuut.
Stahlgiesser met een sublieme pass. Olkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Burkhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkiewicz onderschept slim de pass. Olkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvara United - Maracaîbo FC 0:8

49e minuut.
Gougeon rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stahlgiesser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drouet geeft de bal voor. Burkhardt heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Gougeon is nu in balbezit. Stahlgiesser onderschept slim de pass. Drouet geeft een hoge lob. Olkiewicz rent richting de bal. Olkiewicz draait met de bal, schiet en ... Farvacques kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvara United - Maracaîbo FC 0:9

54e minuut.
Flocea probeert naar een medespeler te passen. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler met een sublieme pass. Daar is Olkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Ziegler onderschept slim de pass. Ziegler passt de bal in één keer door. Olkiewicz speelt de bal door. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond haalt uit met een fantastische trap. Farvacques kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Benoît, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drummond rent richting de bal. Drummond haalt uit met een fantastische trap. Farvacques maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mahut met de inworp. Flocea kan de bal niet met de borst controleren. Tremoulinas begaat een overtreding. Tremoulinas krijgt een gele kaart. Flocea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuśmierzak met een snel genomen vrije trap. Drummond springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Flocea onderschept slim de pass. Flocea passt de bal met de wreef. Olkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkiewicz draait met de bal, schiet en ... Farvacques werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Rostagni heeft problemen om de bal te vangen. Drummond is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Olkiewicz draait met de bal, schiet en ... Burkhardt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Drouet neemt de hoekschop. Olkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Farvacques bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvara United - Maracaîbo FC 0:10

69e minuut.
Ziegler met de inworp. Flocea heeft problemen om de bal te vangen. Flocea passt de bal zonder na te denken. Olkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Drummond passt de bal met de wreef. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler passt de bal in één keer door. Olkiewicz is nu in balbezit. Olkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvara United - Maracaîbo FC 0:11

79e minuut.
Kaelbel rent richting de bal. Ziegler verovert de bal door een tackle van achteren. Ziegler met een sublieme pass. Klungelig pakt Drummond de bal. Drummond draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kvara United - Maracaîbo FC 0:12

83e minuut.
Rostagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkiewicz onderschept slim de pass. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond haalt uit met een fantastische trap. Benoît probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kvara United - Maracaîbo FC 0:13

88e minuut.
Benoît heeft problemen om de bal te vangen. Drouet is nu in balbezit. Drouet passt de bal zonder na te denken. Drummond is nu in balbezit. Drummond schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Flocea speelt de bal door. Stahlgiesser rent richting de bal. Stahlgiesser speelt de bal door. Olkiewicz rent richting de bal. Olkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kvara United 76%, Maracaîbo FC 24%.
Kvara United - Maracaîbo FC 0:13