Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
In Pablo We Trust Gazélec Ajaccio
PW2 Tactiek A+
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
37.3 gemiddelde waardering 43.1
average Schieten good
average Passen solid
adequate Verdedigen solid


10e minuut.
Delmas is nu in balbezit. Konkel onderschept slim de pass. Met opzet legt Hanswurst zijn tegenspeler op de grond. Hanswurst is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

22e minuut.
Roessler rent richting de bal. Mihtarski verovert de bal door een tackle van achteren. Mihtarski passt de bal in één keer door. Giesso is nu in balbezit. Giesso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Filas is nu in balbezit. Tebak verovert de bal door een tackle van achteren. Tebak probeert naar een medespeler te passen. Matijašević is nu in balbezit. Matijašević draait met de bal, schiet en ... Ivansuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Roessler onderschept slim de pass. Roessler geeft de bal voor. Klungelig pakt Zawiejski de bal. Dolabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolabella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Konkel passt de bal met de wreef. Mihtarski is nu in balbezit. Mihtarski speelt de bal door. Matijašević rent richting de bal. Matijašević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: In Pablo We Trust 74%, Gazélec Ajaccio 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
In Pablo We Trust - Gazélec Ajaccio 0:0

54e minuut.
Pinto probeert de bal aan de voet te houden. Delmer rent richting de bal. Giesso onderschept slim de pass. Giesso haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Konkel passt de bal zonder na te denken. Giesso rent richting de bal. Pinto begaat een overtreding. Pinto krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Tebak controleert de bal met de borst. Tebak geeft de bal voor. Giesso rent richting de bal. Giesso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
In Pablo We Trust - Gazélec Ajaccio 0:1

81e minuut.
Delmas kopt de bal weg. Roessler heeft problemen om de bal te vangen. Cârstoiu probeert naar een medespeler te passen. Tebak is nu in balbezit. Tebak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Delmer rent richting de bal. Giesso onderschept slim de pass. Giesso passt de bal zonder na te denken. Matijašević rent richting de bal. Matijašević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: In Pablo We Trust 71%, Gazélec Ajaccio 29%.
In Pablo We Trust - Gazélec Ajaccio 0:1