Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympique d`Eyguieres Atletico de Marseille
YOYO 442 Tactiek Blackrock
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
55 gemiddelde waardering 62.2
uitstekend Schieten uitmuntend
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


9e minuut.
Clénin geeft de bal voor. Wihatmoko is nu in balbezit. Wihatmoko met een sublieme pass. Merlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique d`Eyguieres - Atletico de Marseille 0:1

11e minuut.
Makram kopt de bal weg. Jakubiec rent richting de bal. Jakubiec speelt de bal door. Violento rent richting de bal. Violento haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Barazzuoli probeert naar een medespeler te passen. Violento bereikt de bal nog maar net als eerste. Violento passt de bal in één keer door. Pernot is nu in balbezit. Pernot geeft een lange en hoge pass. Kudzel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Agárdi kan de bal niet met de borst controleren.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barazzuoli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Violento maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lijewski verovert de bal door een tackle van achteren. Lijewski speelt de bal door. Serban met een sublieme pass. Wihatmoko is nu in balbezit. Wihatmoko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Makram verovert de bal door een tackle van achteren. Makram passt de bal met de wreef. Jakubiec met een sublieme pass. Violento is nu in balbezit. Violento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olympique d`Eyguieres - Atletico de Marseille 1:1

31e minuut.
Jakovinović is nu in balbezit. Makram onderschept slim de pass. Makram met een sublieme pass. Violento rent richting de bal. Violento draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Makram rent richting de bal. Zubizarreta verovert de bal door een tackle van achteren. Zubizarreta geeft een hoge lob. Merlet is nu in balbezit. Merlet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Cerbo met een sublieme pass. Jakovinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovinović passt de bal zonder na te denken. Wihatmoko rent richting de bal. Wihatmoko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Wihatmoko rent richting de bal. Jakovinović is nu in balbezit. Jakovinović passt de bal met de wreef. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wihatmoko draait met de bal, schiet en ... Narváez bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Clénin neemt de hoekschop. Merlet maakt een snoekduik en kopt de bal. Narváez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique d`Eyguieres 51%, Atletico de Marseille 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympique d`Eyguieres - Atletico de Marseille 1:1

47e minuut.
Zaplatkin kopt de bal weg. Clénin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clénin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Merlet de bal. Merlet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Serban geeft de bal voor. Udreanu kopt de bal weg. Wihatmoko kan de bal niet met de borst controleren. Wihatmoko geeft een hoge lob. Turnovers kopt de bal weg. Narváez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Narváez de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Clénin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Merlet maakt een snoekduik en kopt de bal. Narváez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique d`Eyguieres - Atletico de Marseille 1:2

53e minuut.
Jakovinović is nu in balbezit. Jakovinović met een sublieme pass. Serban verovert de bal door een tackle van achteren. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wihatmoko schiet op doel. Narváez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

58e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Narváez niet meer kan verder spelen. Navarrete komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Agárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Makram verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Udreanu. Udreanu krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Zubizarreta verovert de bal door een tackle van achteren. Zubizarreta geeft de bal voor. Wihatmoko is nu in balbezit. Wihatmoko draait met de bal, schiet en ... Navarrete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique d`Eyguieres - Atletico de Marseille 1:3

66e minuut.
Jakovinović verovert de bal door een tackle van achteren. Jakovinović geeft een lange en hoge pass. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wihatmoko schiet op doel. Navarrete werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

67e minuut.
Turnovers onderschept slim de pass. Turnovers probeert naar een medespeler te passen. Clénin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clénin geeft een lange en hoge pass. Wihatmoko springt en kopt de bal. Navarrete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Jakovinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovinović geeft een hoge lob. Wihatmoko is nu in balbezit. Wihatmoko schiet op doel. Navarrete probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique d`Eyguieres - Atletico de Marseille 1:4

76e minuut.
Merlet rent richting de bal. Clénin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clénin speelt de bal door. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wihatmoko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Jakovinović probeert de bal aan de voet te houden. Jakovinović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Turnovers de bal. Merlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Wihatmoko rent richting de bal. Wihatmoko passt de bal zonder na te denken. Merlet heeft problemen om de bal te vangen. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wihatmoko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cerbo kopt de bal weg. Klungelig pakt Serban de bal. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wihatmoko draait met de bal, schiet en ... Navarrete werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique d`Eyguieres - Atletico de Marseille 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique d`Eyguieres 56%, Atletico de Marseille 44%.
Olympique d`Eyguieres - Atletico de Marseille 1:5