Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GOFRILAB FC ∆EXTRA-TEAM∆
yoppp Tactiek 4-4-2
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.4 gemiddelde waardering 51.5
goed Schieten solide
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


20e minuut.
Depetri bereikt de bal nog maar net als eerste. Depetri passt de bal in één keer door. Jachymczyk rent richting de bal. Jachymczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GOFRILAB FC - ∆EXTRA-TEAM∆ 0:1

31e minuut.
Marina rent richting de bal. Marina speelt de bal door. Stilyanov is nu in balbezit. Stilyanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GOFRILAB FC - ∆EXTRA-TEAM∆ 0:2

34e minuut.
Meunier passt de bal in één keer door. Depetri is nu in balbezit. Depetri passt de bal met de wreef. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Depetri passt de bal met de wreef. Pastor is nu in balbezit. Pastor passt de bal met de wreef. Jachymczyk rent richting de bal. Jachymczyk schiet op doel. Fèvre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Španiel passt de bal met de wreef. Ricard met een sublieme pass. Španiel met een sublieme pass. Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lama schiet op doel. Tsiamitas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Marina verovert de bal door een tackle van achteren. Marina passt de bal met de wreef. Jachymczyk is nu in balbezit. Jachymczyk draait met de bal, schiet en ... Fèvre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GOFRILAB FC - ∆EXTRA-TEAM∆ 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOFRILAB FC 53%, ∆EXTRA-TEAM∆ 47%.
GOFRILAB FC - ∆EXTRA-TEAM∆ 0:3

50e minuut.
Marina speelt de bal door. Bolles met een sublieme pass. Španiel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lama de bal. Lama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Fèvre met een sublieme pass. Rundquist kopt de bal weg. Jachymczyk is nu in balbezit. Jachymczyk haalt uit met een fantastische trap. Fèvre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GOFRILAB FC - ∆EXTRA-TEAM∆ 0:4

58e minuut.
Pastor probeert naar een medespeler te passen. Jachymczyk is nu in balbezit. Meunier begaat een overtreding. Meunier krijgt een gele kaart. Jachymczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Rundquist zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jachymczyk rent richting de bal. Jachymczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Gavrilov geeft de bal voor. Stilyanov is nu in balbezit. Ferrero onderschept slim de pass. Ferrero geeft een hoge lob. Rocher krijgt zijn hoofd ertegen. Tsiamitas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Polet geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ricard met een snelle inworp. Španiel rent richting de bal. Španiel geeft een lange en hoge pass. Tsiamitas bokst de bal weg. Rocher rent richting de bal. Rocher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GOFRILAB FC - ∆EXTRA-TEAM∆ 1:4

86e minuut.
Gavrilov geeft de bal voor. Meunier bereikt de bal nog maar net als eerste. Meunier passt de bal zonder na te denken. Ricard rent richting de bal. Ricard geeft de bal voor. Tsiamitas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Rundquist probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Polet de bal. Polet geeft een lange en hoge pass. Daar is Jachymczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jachymczyk schiet op doel. Fèvre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Jachymczyk rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GOFRILAB FC - ∆EXTRA-TEAM∆ 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOFRILAB FC 41%, ∆EXTRA-TEAM∆ 59%.
GOFRILAB FC - ∆EXTRA-TEAM∆ 1:5