Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cosmik rangers vypereur
Tactique 2016 Tactiek hip
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 52.1
redelijk Schieten formidabel
goed Passen goed
matig Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Mirković verovert de bal door een tackle van achteren. Mirković passt de bal zonder na te denken. Vounang rent richting de bal. Huff onderschept slim de pass. Huff haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bayer is nu in balbezit. Huff verovert de bal door een tackle van achteren. Huff haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Özbakan probeert naar een medespeler te passen. Mirković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirković passt de bal zonder na te denken. Huff bereikt de bal nog maar net als eerste. Huff haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Buba passt de bal in één keer door. Raѕhford met een sublieme pass. The Flash speelt de bal door. Rock is nu in balbezit. Rock draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Benoît passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Özbakan de bal. Özbakan geeft een hoge lob. Mirković is nu in balbezit. Mirković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mirković passt de bal in één keer door. Huff rent richting de bal. Huff passt de bal met de wreef. Mirković is nu in balbezit. Mirković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mirković is nu in balbezit. Mirković passt de bal met de wreef. Huff rent richting de bal. Huff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cosmik rangers - vypereur 0:1

32e minuut.
Dean geeft een lange en hoge pass. Cichocki is nu in balbezit. Rock verovert de bal door een tackle van achteren. Rock draait met de bal, schiet en ... Świerblewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cosmik rangers - vypereur 1:1

42e minuut.
Marina geeft een lange en hoge pass. Mirković kopt de bal weg. Huff kan de bal niet met de borst controleren. Huff draait met de bal, schiet en ... Ramos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cosmik rangers - vypereur 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cosmik rangers 58%, vypereur 42%.
cosmik rangers - vypereur 1:2

58e minuut.
Huff passt de bal in één keer door. Mirković bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórlaksson begaat een overtreding. Mirković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wieruchowski wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Mirković rent richting de bal. Mirković geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert March de bal onder controle te krijgen. Huff bereikt de bal nog maar net als eerste. Huff schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Bayer is nu in balbezit. Bayer geeft de bal voor. Rock kopt de bal weg. Giribaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giribaldi haalt uit met een fantastische trap. Świerblewski bokst de bal weg.

73e minuut.
Mirković passt de bal in één keer door. Bayer rent richting de bal. Bayer probeert naar een medespeler te passen. Rock bereikt de bal nog maar net als eerste. Rock schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cosmik rangers - vypereur 2:2

76e minuut.
Cichocki speelt de bal door. Wieruchowski rent richting de bal. Wieruchowski passt de bal met de wreef. Huff bereikt de bal nog maar net als eerste. Huff schiet op doel. Ramos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
cosmik rangers - vypereur 2:3

81e minuut.
Özbakan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wieruchowski probeert de bal met de borst te controleren. Bayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieruchowski onderschept slim de pass. Wieruchowski geeft een hoge lob. Ramos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mirković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cosmik rangers - vypereur 2:4

84e minuut.
March geeft een hoge lob. Inworp. Virviescas met de inworp. Mirković rent richting de bal. Mirković haalt uit met een fantastische trap. Ramos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Anderson trapt de bal weg. Wieruchowski kopt de bal weg. Dean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huff is nu in balbezit. Huff haalt uit met een fantastische trap. Ramos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
cosmik rangers - vypereur 2:5

89e minuut.
Wieruchowski probeert naar een medespeler te passen. Mirković is nu in balbezit. The Flash begaat een overtreding. The Flash krijgt een gele kaart. Mirković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wieruchowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Huff krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cosmik rangers 49%, vypereur 51%.
cosmik rangers - vypereur 2:5