Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico de Marseille Les Casse-Têtes
DESMOND Tactiek 532050316_mir
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
62.4 gemiddelde waardering 63.8
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


12e minuut.
Ben Bouali is nu in balbezit. Binički tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ben Bouali is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pavillard zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. McQuilken krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Collet passt de bal met de wreef. Clénin rent richting de bal. Clénin passt de bal met de wreef. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici haalt uit met een fantastische trap. Peruga bokst de bal weg.

20e minuut.
Vienne kopt de bal weg. Udreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udreanu geeft de bal voor. Delhaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Les Casse-Têtes 1:0

27e minuut.
Merlet heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bourreau. Merlet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Clénin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Belodedici rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vienne. Vienne krijgt een gele kaart. Belodedici raakt geblesseerd tijdens het duel. Merlet komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Klungelig pakt Desbois de bal. Collet geeft een lange en hoge pass. Merlet rent richting de bal. Merlet haalt uit met een fantastische trap. Peruga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Les Casse-Têtes 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico de Marseille 54%, Les Casse-Têtes 46%.
Atletico de Marseille - Les Casse-Têtes 2:0

48e minuut.
Clénin rent richting de bal. Vienne onderschept slim de pass. Merlet is nu in balbezit. Merlet schiet op doel. Peruga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Les Casse-Têtes 3:0

67e minuut.
Mahjoub heeft problemen om de bal te vangen. Faure met een sublieme pass. Clénin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clénin schiet op doel. Peruga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ben Bouali probeert naar een medespeler te passen. McQuilken is nu in balbezit. Wan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! McQuilken raakt geblesseerd tijdens het duel. McQuilken neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Les Casse-Têtes 3:1

78e minuut.
Pavillard kopt de bal weg. Klungelig pakt Bourreau de bal. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici draait met de bal, schiet en ... Peruga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico de Marseille - Les Casse-Têtes 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico de Marseille 52%, Les Casse-Têtes 48%.
Atletico de Marseille - Les Casse-Têtes 4:1