Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cosmik rangers GOFRILAB FC
Tactique 2016 Tactiek yoppp
41% Balbezit 59%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
41.3 gemiddelde waardering 52.5
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


7e minuut.
Þórlaksson met een sublieme pass. Španiel is nu in balbezit. Španiel probeert naar een medespeler te passen. Rocher is nu in balbezit. Rocher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Þórlaksson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rambert komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos geeft een hoge lob. Buba is nu in balbezit. Rock bereikt de bal nog maar net als eerste. Rock draait met de bal, schiet en ... Fèvre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Ferrero is nu in balbezit. Ferrero probeert naar een medespeler te passen. Jeannot is nu in balbezit. Jeannot geeft de bal voor. Barbot maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Cordier is nu in balbezit. Cordier passt de bal zonder na te denken. Vounang is nu in balbezit. Barbot onderschept slim de pass. Barbot haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rambert is nu in balbezit. Ricard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricard schiet op doel. Ramos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jeannot zal de hoekschop nemen. Barbot springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cosmik rangers - GOFRILAB FC 0:1

39e minuut.
Anderson speelt de bal door. Klungelig pakt Vounang de bal. Barbot is nu in balbezit. Barbot draait met de bal, schiet en ... Ramos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cosmik rangers - GOFRILAB FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cosmik rangers 71%, GOFRILAB FC 29%.
cosmik rangers - GOFRILAB FC 0:2

69e minuut.
Španiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Španiel passt de bal met de wreef. Barbot is nu in balbezit. Barbot schiet op doel. Ramos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cosmik rangers - GOFRILAB FC 0:3

85e minuut.
Cordier speelt de bal door. Jeannot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannot speelt de bal door. Španiel is nu in balbezit. Španiel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cosmik rangers 55%, GOFRILAB FC 45%.
cosmik rangers - GOFRILAB FC 0:3