Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:50
  • Competitiewedstrijd: National.02
  • Stadion: fc marine Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 11075
fc marine RO.maniac
m Tactiek RO. 4.1.2.1.2
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
31.2 gemiddelde waardering 43.1
matig Schieten goed
matig Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Kypourgos is nu in balbezit. Kypourgos geeft de bal voor. Daar is Carvalho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marinković rent richting de bal. Marinković schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Casados met de inworp. Koza is nu in balbezit. Koza passt de bal met de wreef. Marinković rent richting de bal. Marinković draait met de bal, schiet en ... Sartorius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Rigaud is nu in balbezit. Rigaud geeft een hoge lob. Marinković kopt de bal weg. Kypourgos rent richting de bal. Kypourgos schiet op doel. Sartorius bokst de bal weg.

34e minuut.
Väärälä geeft een hoge lob. Casados rent richting de bal. Casados passt de bal met de wreef. Koza bereikt de bal nog maar net als eerste. Koza geeft de bal voor. Sartorius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Casados met de inworp. Koza geeft een lange en hoge pass. Kypourgos kopt de bal weg. Marinković heeft problemen om de bal te vangen. Marinković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc marine - RO.maniac 0:1

44e minuut.
Koza met een sublieme pass. Kypourgos is nu in balbezit. Kypourgos met een sublieme pass. Marinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc marine 56%, RO.maniac 44%.
fc marine - RO.maniac 0:1

49e minuut.
Rigaud verovert de bal door een tackle van achteren. Koza bereikt de bal nog maar net als eerste. Koza speelt de bal door. Marinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinković draait met de bal, schiet en ... Sartorius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Oger geeft een lange en hoge pass. Girardin kopt de bal weg. Chapelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapelle geeft een hoge lob. Normand springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc marine - RO.maniac 1:1

75e minuut.
Casados kopt de bal weg. Gaudin heeft problemen om de bal te vangen. Koza probeert naar een medespeler te passen. Kypourgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kypourgos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Groncik met een harde bal richting middenveld. Koza bereikt de bal nog maar net als eerste. Karembeu begaat een overtreding. Karembeu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc marine 58%, RO.maniac 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc marine - RO.maniac 1:1