Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL RYAN The Olympique Lyonnais
tranquille Tactiek test 1
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
49.6 gemiddelde waardering 35.9
excellent Schieten adequate
good Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


7e minuut.
Ollivier onderschept slim de pass. Santinho rent richting de bal. Gandarias schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Gandarias moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gandarias schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Santinho roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Santinho kan niet meer verder spelen. Taran wilt de vrije trap nemen. Piatti kopt de bal weg. Pantov rent richting de bal. Pantov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piatti controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Schepel neemt vlug de vrije trap. Ilonczak kopt de bal weg. Cuadros probeert de bal met de borst te controleren. Cuadros haalt uit met een fantastische trap. Mäkitupa bokst de bal weg. Taran is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kalocsay probeert naar een medespeler te passen. Kamionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamionek passt de bal met de wreef. Pantov is nu in balbezit. Pantov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kalocsay verovert de bal door een tackle van achteren. Trybiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybiński speelt de bal door. Kalocsay geeft de bal voor. Piatti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kamionek probeert naar een medespeler te passen. Pantov is nu in balbezit. Pantov passt de bal met de wreef. Daar is Piatti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piatti schiet op doel. Schepel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Ilonczak kopt de bal weg. Trybiński kan de bal niet met de borst controleren. Kamionek geeft een lange en hoge pass. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatti schiet op doel. Schepel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pantov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Çanakkalelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantov onderschept slim de pass. Pantov passt de bal in één keer door. Piatti is nu in balbezit. Piatti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Jokila probeert naar een medespeler te passen. Mertini rent richting de bal. Mertini geeft de bal voor. Piatti is nu in balbezit. Piatti draait met de bal, schiet en ... Schepel bokst de bal weg.

35e minuut.
Pantov bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk is nu in balbezit. Pantov verovert de bal door een tackle van achteren. Pantov draait met de bal, schiet en ... Ollivier probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Schepel met een sublieme pass. Taran kopt de bal weg. Çanakkalelioğlu probeert de bal aan de voet te houden. Pantov rent richting de bal. Pantov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL RYAN - The Olympique Lyonnais 1:0

40e minuut.
Daar is Taran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantov rent richting de bal. Pantov met een sublieme pass. Piatti rent richting de bal. Piatti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL RYAN 34%, The Olympique Lyonnais 66%.
REAL RYAN - The Olympique Lyonnais 1:0

48e minuut.
Trybiński verovert de bal door een tackle van achteren. Pantov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantov geeft de bal voor. Piatti is nu in balbezit. Piatti draait met de bal, schiet en ... Schepel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pantov is nu in balbezit. Pantov draait met de bal, schiet en ... Schepel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

50e minuut.
Kalocsay kopt de bal weg. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybiński onderschept slim de pass. Pantov rent richting de bal. Pantov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Glensk speelt de bal door. Taran rent richting de bal. Taran passt de bal zonder na te denken. Piatti rent richting de bal. Piatti draait met de bal, schiet en ... Schepel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Ollivier kopt de bal weg. Glensk is nu in balbezit. Glensk geeft de bal voor. Piatti controleert de bal met de borst. Piatti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pantov rent richting de bal. Pantov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL RYAN - The Olympique Lyonnais 2:0

65e minuut.
Kalocsay speelt de bal door. Daar is Ollivier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piatti rent richting de bal. Piatti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL RYAN - The Olympique Lyonnais 3:0

65e minuut.
Piatti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

66e minuut.
Taran is nu in balbezit. Taran passt de bal met de wreef. Pantov is nu in balbezit. Pantov haalt uit met een fantastische trap. Schepel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL RYAN - The Olympique Lyonnais 4:0

82e minuut.
Jokila met een snelle inworp. Çanakkalelioğlu is nu in balbezit. Pantov onderschept slim de pass. Pantov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL RYAN - The Olympique Lyonnais 5:0

86e minuut.
Kamionek passt de bal zonder na te denken. Taran rent richting de bal. Taran met een sublieme pass. Pantov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL RYAN 29%, The Olympique Lyonnais 71%.
REAL RYAN - The Olympique Lyonnais 5:0