Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nouméa Atletico de Marseille
New Tactiek Charles WIDMORE
57% Balbezit 43%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 32
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 60
uitstekend Schieten wonderbaarlijk
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Banduliev geeft een lange en hoge pass. Merlet kopt de bal weg. Wihatmoko is nu in balbezit. Wihatmoko schiet op doel. Mitar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - Atletico de Marseille 0:1

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clénin met de inworp. Flores met een sublieme pass. Recamán is nu in balbezit. Recamán haalt uit met een fantastische trap. Frydecki bokst de bal weg.

12e minuut.
Carrasco rent richting de bal. Cinpoeru verovert de bal door een tackle van achteren. Cinpoeru geeft de bal voor. Wihatmoko is nu in balbezit. Wihatmoko draait met de bal, schiet en ... Mitar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

17e minuut.
Flores geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Cvetkov. Goede buitenspelval van de verdediging. Udreanu neemt vlug de vrije trap. Wihatmoko rent richting de bal. Wihatmoko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Clénin is nu in balbezit. Clénin geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Wihatmoko de bal onder controle te krijgen. Merlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Binički rent richting de bal. Clénin rent richting de bal. Clénin passt de bal zonder na te denken. Wihatmoko is nu in balbezit. Wihatmoko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Flores kopt de bal weg. Banduliev rent richting de bal. Cvetkov onderschept slim de pass. Recamán bereikt de bal nog maar net als eerste. Recamán haalt uit met een fantastische trap. Frydecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Jézéquel kopt de bal weg. Jakovinović probeert naar een medespeler te passen. Merlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlet draait met de bal, schiet en ... Mitar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - Atletico de Marseille 0:2

26e minuut.
Jakovinović passt de bal in één keer door. Cinpoeru geeft de bal voor. Merlet springt en kopt de bal. Mitar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Wihatmoko is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - Atletico de Marseille 0:3

28e minuut.
Banduliev geeft een hoge lob. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wihatmoko speelt de bal door. Merlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlet schiet op doel. Mitar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Matuszyński heeft problemen om de bal te vangen. Mvila kopt de bal weg. Cinpoeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinpoeru geeft een hoge lob. Wihatmoko springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Carrasco speelt de bal door. Cvetkov heeft problemen om de bal te vangen. Jakovinović maakt een afschuwelijke overtreding. Jakovinović krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Cinpoeru geeft een hoge lob. Wihatmoko is nu in balbezit. Lingiardi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wihatmoko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Merlet neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - Atletico de Marseille 0:4

38e minuut.
Banduliev speelt de bal door. Cinpoeru rent richting de bal. Cinpoeru geeft een hoge lob. Wihatmoko is nu in balbezit. Wihatmoko draait met de bal, schiet en ... Mitar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Carrasco passt de bal met de wreef. Clénin rent richting de bal. Clénin passt de bal zonder na te denken. Wihatmoko rent richting de bal. Wihatmoko draait met de bal, schiet en ... Mitar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Udreanu onderschept slim de pass. Udreanu geeft een lange en hoge pass. Wihatmoko kopt de bal weg. Merlet is nu in balbezit. Merlet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nouméa 63%, Atletico de Marseille 37%.
FC Nouméa - Atletico de Marseille 0:4

46e minuut.
Thauvin komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Zubizarreta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jézéquel met een snelle inworp. Flores geeft een hoge lob. Cvetkov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Migliari bereikt de bal nog maar net als eerste. Clénin geeft de bal voor. Merlet rent richting de bal. Merlet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - Atletico de Marseille 0:5

57e minuut.
Clénin schiet op doel. Matuszyński kan de bal niet met de borst controleren. Merlet onderschept slim de pass. Merlet schiet op doel. Mitar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - Atletico de Marseille 0:6

59e minuut.
Cinpoeru geeft een hoge lob. Merlet probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt Migliari zijn tegenspeler op de grond. Migliari krijgt een gele kaart. Merlet raakt geblesseerd tijdens het duel. Wihatmoko komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - Atletico de Marseille 0:7

65e minuut.
Bertoche heeft problemen om de bal te vangen. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlet haalt uit met een fantastische trap. Mitar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - Atletico de Marseille 0:8

69e minuut.
Clénin is nu in balbezit. Clénin passt de bal in één keer door. Matuszyński is nu in balbezit. Merlet onderschept slim de pass. Merlet draait met de bal, schiet en ... Mitar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Cinpoeru heeft problemen om de bal te vangen. Cinpoeru passt de bal in één keer door. Clénin geeft de bal voor. Merlet maakt een snoekduik en kopt de bal. Mitar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Wihatmoko is nu in balbezit. Migliari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wihatmoko raakt geblesseerd tijdens het duel. Wihatmoko neemt de penalty, wat een uithaal! Mitar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - Atletico de Marseille 0:9

75e minuut.
Migliari met een sublieme pass. Mvila geeft een lange en hoge pass. Thauvin is nu in balbezit. Thauvin draait met de bal, schiet en ... Frydecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - Atletico de Marseille 1:9

76e minuut.
Cvetkov verovert de bal door een tackle van achteren. Cinpoeru is nu in balbezit. Cinpoeru probeert naar een medespeler te passen. Wihatmoko is nu in balbezit. Wihatmoko schiet op doel. Mitar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Udreanu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Migliari de bal. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wihatmoko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - Atletico de Marseille 1:10

83e minuut.
Cvetkov rent richting de bal. Jakovinović verovert de bal door een tackle van achteren. Jakovinović geeft de bal voor. Wihatmoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wihatmoko schiet op doel. Mitar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nouméa - Atletico de Marseille 1:11

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mitar trapt de bal weg. Jakovinović kopt de bal weg. Clénin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clénin passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nouméa 62%, Atletico de Marseille 38%.
FC Nouméa - Atletico de Marseille 1:11