Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les Casse-Têtes Olympique d`Eyguieres
L&L4 Tactiek YOYO 442
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 55.4
solid Schieten excellent
average Passen good
average Verdedigen very good


1e minuut.
Amisse met een sublieme pass. Chaigneau rent richting de bal. Barazzuoli begaat een overtreding. Barazzuoli krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Pernot passt de bal zonder na te denken. Bouche rent richting de bal. Bouche passt de bal in één keer door. Makram rent richting de bal. Makram geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Männik passt de bal zonder na te denken. Jakubiec is nu in balbezit. Jakubiec geeft een lange en hoge pass. Barazzuoli rent richting de bal. Barazzuoli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pernot speelt de bal door. Barazzuoli rent richting de bal. Barazzuoli met een sublieme pass. Säynevirta rent richting de bal. Säynevirta schiet op doel. Peruga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Mattler de bal. Makram is nu in balbezit. Makram haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Säynevirta rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - Olympique d`Eyguieres 0:1

24e minuut.
Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec probeert naar een medespeler te passen. Makram is nu in balbezit. Makram haalt uit met een fantastische trap. Peruga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - Olympique d`Eyguieres 0:2

27e minuut.
Makram onderschept slim de pass. Mattler bereikt de bal nog maar net als eerste. Makram onderschept slim de pass. Säynevirta rent richting de bal. Säynevirta draait met de bal, schiet en ... Peruga bokst de bal weg.

28e minuut.
Bouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouche geeft de bal voor. Klungelig pakt Makram de bal. Makram schiet op doel. Peruga probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

29e minuut.
Peruga probeert naar een medespeler te passen. Bossis rent richting de bal. Jan speelt de bal door. Thirion bereikt de bal nog maar net als eerste. Thirion haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec passt de bal met de wreef. Makram is nu in balbezit. Makram haalt uit met een fantastische trap. Peruga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - Olympique d`Eyguieres 0:3

36e minuut.
Dussart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Säynevirta bereikt de bal nog maar net als eerste. Amisse legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amisse krijgt een gele kaart. Säynevirta raakt geblesseerd tijdens het duel. Säynevirta legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Peruga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

41e minuut.
Jakubiec heeft problemen om de bal te vangen. Rolland bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec verovert de bal door een tackle van achteren. Jakubiec geeft de bal voor. Säynevirta krijgt zijn hoofd ertegen. Peruga bokst de bal weg.

44e minuut.
Dussart rent richting de bal. Dussart geeft een lange en hoge pass. Rolland controleert de bal met de borst. Jakubiec is nu in balbezit. Jakubiec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Makram rent richting de bal. Makram schiet op doel. Peruga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Casse-Têtes 67%, Olympique d`Eyguieres 33%.
Les Casse-Têtes - Olympique d`Eyguieres 0:3

49e minuut.
Rolland is nu in balbezit. Pernot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rolland is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rolland met een snel genomen vrije trap. Pernot controleert de bal met de borst. Jan rent richting de bal. Bossis rent richting de bal. Bossis schiet op doel. Riponi bokst de bal weg. Thirion is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Serban geeft een hoge lob. Säynevirta rent richting de bal. Säynevirta passt de bal in één keer door. Makram rent richting de bal. Makram schiet op doel. Peruga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jakubiec rent richting de bal. Jakubiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - Olympique d`Eyguieres 0:4

54e minuut.
Barazzuoli onderschept slim de pass. Barazzuoli met een sublieme pass. Makram heeft problemen om de bal te vangen. Säynevirta is nu in balbezit. Säynevirta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Barazzuoli met een sublieme pass. Säynevirta is nu in balbezit. Säynevirta passt de bal met de wreef. Makram rent richting de bal. Makram schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - Olympique d`Eyguieres 0:5

62e minuut.
Bouche passt de bal zonder na te denken. Säynevirta rent richting de bal. Säynevirta speelt de bal door. Makram bereikt de bal nog maar net als eerste. Makram haalt uit met een fantastische trap. Peruga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Barazzuoli probeert naar een medespeler te passen. Säynevirta is nu in balbezit. Amisse maakt een afschuwelijke overtreding. Amisse krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Säynevirta raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bouche neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Peruga bokst de bal weg.

72e minuut.
Barazzuoli passt de bal met de wreef. Bukowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowiecki geeft een hoge lob. Säynevirta is nu in balbezit. Säynevirta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Makram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makram haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Zaplatkin passt de bal in één keer door. Bouche met een sublieme pass. Mattler rent richting de bal. Makram verovert de bal door een tackle van achteren. Makram draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Barazzuoli speelt de bal door. Säynevirta is nu in balbezit. Mattler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Säynevirta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bouche wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pernot kopt de bal weg. Säynevirta heeft problemen om de bal te vangen. Barazzuoli speelt de bal door. Jakubiec rent richting de bal. Jakubiec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Jakubiec rent richting de bal. Jakubiec passt de bal in één keer door. Makram is nu in balbezit. Säynevirta bereikt de bal nog maar net als eerste. Säynevirta schiet op doel. Peruga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Dussart bereikt de bal nog maar net als eerste. Dussart passt de bal zonder na te denken. Chaigneau probeert de bal met de borst te controleren. Säynevirta is nu in balbezit. Säynevirta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Jakubiec speelt de bal door. Makram rent richting de bal. Makram passt de bal zonder na te denken. Säynevirta bereikt de bal nog maar net als eerste. Säynevirta haalt uit met een fantastische trap. Peruga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Casse-Têtes 72%, Olympique d`Eyguieres 28%.
Les Casse-Têtes - Olympique d`Eyguieres 0:5