Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GOFRILAB FC vypereur
yoppp Tactiek hip
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 50.7
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen formidabel


12e minuut.
Ricard schiet op doel. Daar is Marina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marina probeert naar een medespeler te passen. Huff bereikt de bal nog maar net als eerste. Huff haalt uit met een fantastische trap. Fèvre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Jeannot kopt de bal weg. Daar is Barbot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabiansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Španiel rent richting de bal. Španiel passt de bal zonder na te denken. Ricard met een sublieme pass. Daar is Barbot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Raѕhford kopt de bal weg. Jeannot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannot geeft de bal voor. Barbot krijgt zijn hoofd ertegen. Świerblewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GOFRILAB FC - vypereur 1:0

27e minuut.
Španiel met de inworp. Fabiansson kan de bal niet met de borst controleren. Fabiansson geeft de bal voor. Barbot rent richting de bal. Barbot haalt uit met een fantastische trap. Świerblewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Jeannot met de inworp. Klungelig pakt Cordier de bal. Cordier passt de bal met de wreef. Fabiansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabiansson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Świerblewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barbot springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GOFRILAB FC - vypereur 2:0

35e minuut.
Inworp. Ricard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fabiansson probeert naar een medespeler te passen. Barbot rent richting de bal. Barbot haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Leprince met een sublieme pass. Ricard is nu in balbezit. Ricard probeert naar een medespeler te passen. Barbot is nu in balbezit. Barbot schiet op doel. Świerblewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GOFRILAB FC - vypereur 3:0

41e minuut.
Virviescas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannot onderschept slim de pass. Jeannot passt de bal in één keer door. Daar is Barbot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Jeannot met een sublieme pass. Barbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Raѕhford onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ricard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Świerblewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Barbot rent richting de bal. Raѕhford legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barbot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Raѕhford speelt de bal door. Fabiansson neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Świerblewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GOFRILAB FC - vypereur 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOFRILAB FC 30%, vypereur 70%.
GOFRILAB FC - vypereur 4:0

48e minuut.
Ferrero geeft een lange en hoge pass. Jeannot kopt de bal weg. Marina probeert de bal met de borst te controleren. Barbot is nu in balbezit. Barbot schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GOFRILAB FC - vypereur 5:0

57e minuut.
Fabiansson geeft de bal voor. Raѕhford onderschept slim de pass. Jeannot geeft de bal voor. Barbot krijgt zijn hoofd ertegen. Świerblewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GOFRILAB FC - vypereur 6:0

60e minuut.
Jeannot met een sublieme pass. Raѕhford rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barbot. Barbot krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Ricard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricard speelt de bal door. Fabiansson met een sublieme pass. Barbot is nu in balbezit. Barbot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GOFRILAB FC - vypereur 7:0

90e minuut.
Inworp. Jeannot met een snelle inworp. Cordier rent richting de bal. Cordier geeft een hoge lob. Barbot springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOFRILAB FC 37%, vypereur 63%.
GOFRILAB FC - vypereur 7:0