Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:54
  • Competitiewedstrijd: National.02
  • Stadion: Saint Jude
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 51180
∆EXTRA-TEAM∆ cosmik rangers
4-4-2 Tactiek Tactique 2016
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
19 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 40.2
solide Schieten goed
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Rock rent richting de bal. Jachymczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Saavedra rent richting de bal. Saavedra haalt uit met een fantastische trap. Ramos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
∆EXTRA-TEAM∆ - cosmik rangers 1:0

10e minuut.
March geeft de bal voor. Inworp. Pastor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoff is nu in balbezit. Hoff geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rundquist speelt de bal door. Saavedra is nu in balbezit. March begaat een overtreding. Saavedra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pastor wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Hoff met een sublieme pass. Saavedra rent richting de bal. Saavedra passt de bal in één keer door. Hoff geeft een lange en hoge pass. Jachymczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Ramos bokst de bal weg.

33e minuut.
Hoff rent richting de bal. Hoff passt de bal met de wreef. Jachymczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
∆EXTRA-TEAM∆ - cosmik rangers 2:0

43e minuut.
Hoff passt de bal zonder na te denken. Daar is Anderson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
∆EXTRA-TEAM∆ - cosmik rangers 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ∆EXTRA-TEAM∆ 33%, cosmik rangers 67%.
∆EXTRA-TEAM∆ - cosmik rangers 3:0

47e minuut.
Vounang geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoff met een snelle inworp. Jachymczyk rent richting de bal. Jachymczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Daar is Pastor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pastor passt de bal in één keer door. Saavedra rent richting de bal. Saavedra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Rock geeft een lange en hoge pass. Štráchal controleert de bal met de borst. Giribaldi is nu in balbezit. Giribaldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
∆EXTRA-TEAM∆ - cosmik rangers 3:1

58e minuut.
Pastor is nu in balbezit. Pastor geeft een lange en hoge pass. Jachymczyk rent richting de bal. Jachymczyk draait met de bal, schiet en ... Ramos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
∆EXTRA-TEAM∆ - cosmik rangers 4:1

70e minuut.
Hoff speelt de bal door. Buba is nu in balbezit. Phiri begaat een overtreding. Phiri krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Bolles speelt de bal door. Hoff heeft problemen om de bal te vangen. Hoff met een sublieme pass. Saavedra rent richting de bal. Saavedra haalt uit met een fantastische trap. Ramos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Hoff kopt de bal weg. Dean speelt de bal door. Hoff met een sublieme pass. Jachymczyk rent richting de bal. Jachymczyk haalt uit met een fantastische trap. Ramos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hoff neemt de hoekschop. Saavedra springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pastor rent richting de bal. Rock bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor begaat een overtreding. Pastor krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Jachymczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jachymczyk passt de bal zonder na te denken. Hoff probeert naar een medespeler te passen. Jachymczyk is nu in balbezit. Jachymczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Pastor speelt de bal door. Klungelig pakt Hoff de bal. Hoff met een sublieme pass. Jachymczyk is nu in balbezit. Jachymczyk haalt uit met een fantastische trap. Ramos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ∆EXTRA-TEAM∆ 37%, cosmik rangers 63%.
∆EXTRA-TEAM∆ - cosmik rangers 4:1