Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Olympique Lyonnais fc marine
1 Tactiek m
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 31.5
solid Schieten average
adequate Passen average
adequate Verdedigen weak


10e minuut.
Onciu met de inworp. Daar is Batata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batata probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Raposo de bal. Raposo schiet op doel. Sartorius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Väärälä probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
The Olympique Lyonnais - fc marine 1:0

13e minuut.
Cuadros kopt de bal weg. Raposo heeft problemen om de bal te vangen. Carvalho is nu in balbezit. Raposo onderschept slim de pass. Raposo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Carvalho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raposo is nu in balbezit. Raposo passt de bal zonder na te denken. Cuadros rent richting de bal. Cuadros schiet op doel. Sartorius bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kubáň rent richting de bal. Kubáň speelt de bal door. Cuadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadros schiet op doel. Santiago probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Batata geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Raposo krijgt zijn hoofd ertegen. Sartorius probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Normand onderschept slim de pass. Chapelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokila verovert de bal door een tackle van achteren. Normand bereikt de bal nog maar net als eerste. Normand haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rousseaux passt de bal met de wreef. Bodó geeft de bal voor. Väärälä controleert de bal met de borst. Cuadros is nu in balbezit. Cuadros draait met de bal, schiet en ... Sartorius bokst de bal weg.

28e minuut.
Väärälä geeft een hoge lob. Inworp. Batata met de inworp. Onciu rent richting de bal. Onciu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Batata bereikt de bal nog maar net als eerste. Batata geeft een hoge lob. Cuadros heeft problemen om de bal te vangen. Raposo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raposo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Batata verovert de bal door een tackle van achteren. Batata geeft een hoge lob. Cuadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadros schiet op doel. Sartorius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Olympique Lyonnais - fc marine 2:0

42e minuut.
Väärälä rent richting de bal. Väärälä geeft een lange en hoge pass. Raposo probeert de bal met de borst te controleren. Cuadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadros haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Olympique Lyonnais 36%, fc marine 64%.
The Olympique Lyonnais - fc marine 2:0

48e minuut.
Newport rent richting de bal. Newport met een sublieme pass. Klungelig pakt Bodó de bal. Bodó geeft de bal voor. Raposo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Olympique Lyonnais - fc marine 3:0

50e minuut.
Inworp. Çanakkalelioğlu komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Jokila met een sublieme pass. Bodó is nu in balbezit. Rousseaux begaat een overtreding. Rousseaux krijgt een gele kaart. Bodó is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bodó zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cuadros springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Santiago is nu in balbezit. Santiago geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çanakkalelioğlu met een snelle inworp. Onciu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Raposo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raposo passt de bal met de wreef. Santiago is nu in balbezit. Cuadros onderschept slim de pass. Cuadros schiet op doel. Sartorius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Doeltrap. Trybiński komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Oger is nu in balbezit. Trybiński verovert de bal door een tackle van achteren. Trybiński probeert naar een medespeler te passen. Cuadros is nu in balbezit. Cuadros schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Doeltrap. Wojnarowski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Rousseaux onderschept slim de pass. Bodó is nu in balbezit. Bodó probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Çanakkalelioğlu geeft een lange en hoge pass. Trybiński heeft problemen om de bal te vangen. Oger is nu in balbezit. Trybiński onderschept slim de pass. Trybiński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Oger probeert de bal aan de voet te houden. Newport onderschept slim de pass. Newport probeert naar een medespeler te passen. Bodó rent richting de bal. Bodó passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Olympique Lyonnais 29%, fc marine 71%.
The Olympique Lyonnais - fc marine 3:0