Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:50
  • Competitiewedstrijd: National.02
  • Stadion: Saint Jude
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 44583
∆EXTRA-TEAM∆ Les Casse-Têtes
4-4-2 Tactiek 532050316
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
61.6 gemiddelde waardering 68.7
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
uitstekend Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Klungelig pakt Hâmpu de bal. McQuilken met een sublieme pass. Brisset bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisset geeft een lange en hoge pass. Skrzek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
∆EXTRA-TEAM∆ - Les Casse-Têtes 0:1

10e minuut.
Lagrange passt de bal met de wreef. Brisset rent richting de bal. Brisset geeft een hoge lob. McQuilken is nu in balbezit. McQuilken draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Le Meur bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Meur passt de bal in één keer door. Brisset rent richting de bal. Brisset geeft de bal voor. McQuilken maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Le Meur rent richting de bal. Le Meur passt de bal zonder na te denken. Brisset bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisset geeft een hoge lob. McQuilken maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Brisset bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisset geeft de bal voor. McQuilken bereikt de bal nog maar net als eerste. McQuilken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
∆EXTRA-TEAM∆ - Les Casse-Têtes 0:2

36e minuut.
Skrzek kopt de bal weg. Pekaž bereikt de bal nog maar net als eerste. McQuilken verovert de bal door een tackle van achteren. McQuilken haalt uit met een fantastische trap. Pietrzyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
∆EXTRA-TEAM∆ - Les Casse-Têtes 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ∆EXTRA-TEAM∆ 72%, Les Casse-Têtes 28%.
∆EXTRA-TEAM∆ - Les Casse-Têtes 0:3

49e minuut.
Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzek verovert de bal door een tackle van achteren. Philips legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skrzek raakt geblesseerd tijdens het duel. McQuilken legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Pietrzyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Skrzek maakt een snoekduik en kopt de bal. Pekaž bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Lagrange bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagrange probeert naar een medespeler te passen. Brisset rent richting de bal. Brisset geeft een hoge lob. McQuilken springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Depetri rent richting de bal. Depetri geeft de bal voor. Tuura bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuura draait met de bal, schiet en ... Peruga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
∆EXTRA-TEAM∆ - Les Casse-Têtes 1:3

68e minuut.
Brisset rent richting de bal. Brisset passt de bal zonder na te denken. McQuilken rent richting de bal. McQuilken draait met de bal, schiet en ... Pietrzyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Skrzek rent richting de bal. Skrzek schiet op doel. Pietrzyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
∆EXTRA-TEAM∆ - Les Casse-Têtes 1:4

71e minuut.
Brisset geeft een lange en hoge pass. McQuilken heeft problemen om de bal te vangen. Pekaž bereikt de bal nog maar net als eerste. McQuilken verovert de bal door een tackle van achteren. McQuilken schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Doeltrap. Pietrzyk trapt de bal weg. Depetri kopt de bal weg. Tuura is nu in balbezit. Tuura schiet op doel. Peruga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Terrier kan de bal niet met de borst controleren. Terrier passt de bal in één keer door. Brisset is nu in balbezit. Brisset geeft een lange en hoge pass. McQuilken springt en kopt de bal. Pietrzyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skrzek rent richting de bal. Skrzek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ∆EXTRA-TEAM∆ 58%, Les Casse-Têtes 42%.
∆EXTRA-TEAM∆ - Les Casse-Têtes 1:4