Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL RYAN cosmik rangers
tranquille Tactiek Tactique 2016
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
47.8 gemiddelde waardering 41.3
very good Schieten solid
good Passen adequate
average Verdedigen poor


6e minuut.
Angelillo geeft een lange en hoge pass. Piatti is nu in balbezit. Dean met een sublieme pass. Pantov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt Bayer de bal. Piatti is nu in balbezit. Pantov is nu in balbezit. Piatti rent richting de bal. Piatti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Giribaldi rent richting de bal. Angelillo onderschept slim de pass. Buba onderschept slim de pass. Buba schiet op doel. Mäkitupa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL RYAN - cosmik rangers 0:1

16e minuut.
Daar is Rock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantov onderschept slim de pass. Kalocsay bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantov is nu in balbezit. Pantov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Giribaldi is nu in balbezit. Taran begaat een overtreding. Giribaldi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Giribaldi met een snel genomen vrije trap. Stănică springt en kopt de bal. Mäkitupa bokst de bal weg.

21e minuut.
Pantov is nu in balbezit. Daar is Pantov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rock legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rock krijgt een gele kaart. Pantov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pantov neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Kalocsay met een sublieme pass. Pantov controleert de bal met de borst. Rock bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantov verovert de bal door een tackle van achteren. Pantov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pantov speelt de bal door. Vounang bereikt de bal nog maar net als eerste. Vounang geeft een lange en hoge pass. Piatti rent richting de bal. Piatti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Taran neemt vlug de vrije trap. Piatti controleert de bal met de borst. Bayer onderschept slim de pass. Pantov verovert de bal door een tackle van achteren. Pantov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kamionek passt de bal zonder na te denken. Piatti rent richting de bal. Bayer onderschept slim de pass. Pantov is nu in balbezit. Pantov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
March passt de bal met de wreef. Kamionek is nu in balbezit. Kamionek geeft de bal voor. Piatti rent richting de bal. Piatti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
The Flash kopt de bal weg. Giribaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mertini. Mertini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL RYAN 41%, cosmik rangers 59%.
REAL RYAN - cosmik rangers 0:1

47e minuut.
Taran verovert de bal door een tackle van achteren. Taran passt de bal in één keer door. Buba rent richting de bal. Taran bereikt de bal nog maar net als eerste. Taran geeft de bal voor. Ramos bokst de bal weg.

62e minuut.
Mertini rent richting de bal. Giribaldi onderschept slim de pass. Giribaldi geeft een lange en hoge pass. Bayer is nu in balbezit. Bayer geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Taran kopt de bal weg. Kalocsay is nu in balbezit. Kalocsay passt de bal met de wreef. Daar is Piatti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piatti haalt uit met een fantastische trap. Ramos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REAL RYAN - cosmik rangers 1:1

76e minuut.
Taran rent richting de bal. Taran geeft een lange en hoge pass. Daar is Anderson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piatti is nu in balbezit. Piatti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ramos trapt de bal weg van het doel. Kalocsay kopt de bal weg. Pantov heeft problemen om de bal te vangen. Bayer is nu in balbezit. Bayer geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Albán is nu in balbezit. Albán geeft een hoge lob. Dean kan de bal niet met de borst controleren. Piatti is nu in balbezit. Piatti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL RYAN 33%, cosmik rangers 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REAL RYAN - cosmik rangers 1:1