Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chiles Mexicanos Vazymeylamoilah Spor
Griffe du Dragon Tactiek New 4
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
54.4 gemiddelde waardering 64.5
very good Schieten formidable
excellent Passen formidable
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Bereszyński rent richting de bal. Bereszyński passt de bal zonder na te denken. George met een sublieme pass. Fih bereikt de bal nog maar net als eerste. Fih draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chiles Mexicanos - Vazymeylamoilah Spor 0:1

13e minuut.
Bereszyński is nu in balbezit. Rusin begaat een overtreding. Bereszyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abdelkebir met een snel genomen vrije trap. Fih maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiles Mexicanos - Vazymeylamoilah Spor 0:2

21e minuut.
Bayle passt de bal zonder na te denken. van Loen rent richting de bal. Zarabi is nu in balbezit. van Loen onderschept slim de pass. van Loen draait met de bal, schiet en ... Harbi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Abdelkebir met een sublieme pass. Rusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusin geeft de bal voor. Pain geeft de bal voor. Fih krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
George rent richting de bal. George speelt de bal door. Fih bereikt de bal nog maar net als eerste. Fih draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiles Mexicanos - Vazymeylamoilah Spor 0:3

29e minuut.
Akrour rent richting de bal. Akrour passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Abdelkebir de bal. Abdelkebir geeft de bal voor. Fih springt en kopt de bal. Ramonda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Benyahia passt de bal met de wreef. Abdelkebir is nu in balbezit. Abdelkebir geeft de bal voor. Fih bereikt de bal nog maar net als eerste. Fih draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Abdelkebir rent richting de bal. Abdelkebir speelt de bal door. Bereszyński is nu in balbezit. Bereszyński schiet op doel. Ramonda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiles Mexicanos - Vazymeylamoilah Spor 0:4

36e minuut.
Fih rent richting de bal. George is nu in balbezit. George probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fih de bal. Fih draait met de bal, schiet en ... Ramonda bokst de bal weg.

41e minuut.
Carnus is nu in balbezit. Akrour verovert de bal door een tackle van achteren. Akrour probeert naar een medespeler te passen. Fih heeft problemen om de bal te vangen. Fih schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Le Berre heeft problemen om de bal te vangen. Bereszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereszyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiles Mexicanos 58%, Vazymeylamoilah Spor 42%.
Chiles Mexicanos - Vazymeylamoilah Spor 0:4

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Akrour de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferrer met een snelle inworp. Bayle geeft een hoge lob. Laplace springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kowalczyk probeert naar een medespeler te passen. Abdelkebir is nu in balbezit. Abdelkebir passt de bal in één keer door. Bereszyński heeft problemen om de bal te vangen. Bereszyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Benyahia met een sublieme pass. Akrour rent richting de bal. Abdelkebir speelt de bal door. Bereszyński is nu in balbezit. Bereszyński haalt uit met een fantastische trap. Ramonda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiles Mexicanos - Vazymeylamoilah Spor 0:5

63e minuut.
Kowalczyk speelt de bal door. Abdelkebir is nu in balbezit. Abdelkebir geeft een hoge lob. Fih springt en kopt de bal. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, George zal de hoekschop nemen. Bereszyński krijgt zijn hoofd ertegen. Ramonda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiles Mexicanos - Vazymeylamoilah Spor 0:6

66e minuut.
Kourichi heeft problemen om de bal te vangen. Kourichi geeft een hoge lob. Delmotte probeert naar een medespeler te passen. Bayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayle geeft een lange en hoge pass. Harbi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. van Loen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiles Mexicanos - Vazymeylamoilah Spor 1:6

77e minuut.
George is nu in balbezit. George probeert naar een medespeler te passen. Fih rent richting de bal. Fih haalt uit met een fantastische trap. Ramonda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiles Mexicanos - Vazymeylamoilah Spor 1:7

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bayle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carnus rent richting de bal. Carnus geeft een lange en hoge pass. van Loen krijgt zijn hoofd ertegen. Harbi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Fih bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Fih de bal. Fih geeft de bal voor. Bereszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereszyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiles Mexicanos - Vazymeylamoilah Spor 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiles Mexicanos 51%, Vazymeylamoilah Spor 49%.
Chiles Mexicanos - Vazymeylamoilah Spor 1:8