Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 18:50
  • Competitiewedstrijd: National.03
  • Stadion: Sanpeng dôme
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20023
FC ISHIRAHOSHI SR COLMAR
echine Tactiek WILTORD
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 60.2
excellent Schieten formidable
good Passen very good
good Verdedigen excellent


10e minuut.
Heesakkers met de inworp. Puech is nu in balbezit. Siria begaat een overtreding. Siria krijgt een gele kaart. Puech raakt geblesseerd tijdens het duel. Beaucourt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nene maakt een snoekduik en kopt de bal. Piiroja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - SR COLMAR 1:0

15e minuut.
Beaucourt is nu in balbezit. Beaucourt speelt de bal door. Znak is nu in balbezit. Znak haalt uit met een fantastische trap. Serwotka heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Dapiaggi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siria bereikt de bal nog maar net als eerste. Siria geeft de bal voor. Allison bereikt de bal nog maar net als eerste. Allison schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Doeltrap. Benesperi trapt de bal weg. Ganelis kopt de bal weg. Allison bereikt de bal nog maar net als eerste. Allison schiet op doel. Benesperi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Heesakkers de bal. Benesperi bokst de bal weg.

28e minuut.
Billard speelt de bal door. Diaz is nu in balbezit. Diaz geeft de bal voor. Znak maakt een snoekduik en kopt de bal. Piiroja probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - SR COLMAR 2:0

32e minuut.
Diaz speelt de bal door. Rigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigal passt de bal met de wreef. Nene bereikt de bal nog maar net als eerste. Nene draait met de bal, schiet en ... Piiroja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Rigal speelt de bal door. Nene is nu in balbezit. Estramil is nu in balbezit. Nene onderschept slim de pass. Nene draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Znak rent richting de bal. Znak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - SR COLMAR 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ISHIRAHOSHI 53%, SR COLMAR 47%.
FC ISHIRAHOSHI - SR COLMAR 3:0

47e minuut.
Benesperi speelt de bal door. Estramil kopt de bal weg. Van de Velde met een sublieme pass. Klungelig pakt Znak de bal. Znak schiet op doel. Piiroja bokst de bal weg.

50e minuut.
Megaritis probeert naar een medespeler te passen. Siria rent richting de bal. Heesakkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Siria verovert de bal door een tackle van achteren. Siria geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klee verovert de bal door een tackle van achteren. Heesakkers rent richting de bal. Heesakkers geeft de bal voor. Ganelis geeft de bal voor. Delcroix krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Heesakkers heeft problemen om de bal te vangen. Benesperi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Klungelig pakt Estramil de bal. Estramil geeft de bal voor. Megaritis probeert naar een medespeler te passen. Siria bereikt de bal nog maar net als eerste. Siria geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Heesakkers geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delcroix is nu in balbezit. Delcroix geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Beaucourt verovert de bal door een tackle van achteren. Beaucourt probeert naar een medespeler te passen. Nene rent richting de bal. Znak is nu in balbezit. Znak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Megaritis met een sublieme pass. Siria probeert naar een medespeler te passen. Delcroix is nu in balbezit. Delcroix schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - SR COLMAR 3:1

79e minuut.
Znak probeert naar een medespeler te passen. Nene rent richting de bal. Serwotka is nu in balbezit. Nene verovert de bal door een tackle van achteren. Nene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - SR COLMAR 4:1

82e minuut.
Dapiaggi met een sublieme pass. Siria rent richting de bal. Siria probeert naar een medespeler te passen. Delcroix is nu in balbezit. Delcroix schiet op doel. Benesperi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Allison rent richting de bal. Allison haalt uit met een fantastische trap. Benesperi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Van de Velde heeft problemen om de bal te vangen. Allison is nu in balbezit. Allison haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ISHIRAHOSHI - SR COLMAR 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ISHIRAHOSHI 56%, SR COLMAR 44%.
FC ISHIRAHOSHI - SR COLMAR 4:2