Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DOM EN FORCE Red and Black Lions
dur3 Tactiek def 1
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
55.4 gemiddelde waardering 56.4
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
solide Verdedigen formidabel


12e minuut.
Oporski passt de bal met de wreef. Berthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthe probeert naar een medespeler te passen. Lanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanna schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Pacheco kopt de bal weg. Oporski met een sublieme pass. Idígoras probeert naar een medespeler te passen. Paasch rent richting de bal. Paasch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Paasch geeft de bal voor. Siatka heeft problemen om de bal te vangen. Lanna is nu in balbezit. Lanna draait met de bal, schiet en ... Pagès probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - Red and Black Lions 0:1

30e minuut.
Siatka onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oporski met de inworp. Honer bereikt de bal nog maar net als eerste. Honer geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Oporski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayrou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oporski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Berthe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Simba heeft problemen om de bal te vangen. Idígoras is nu in balbezit. Idígoras schiet op doel. Pagès kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Harasiuk onderschept slim de pass. Harasiuk probeert naar een medespeler te passen. Asnago is nu in balbezit. Asnago geeft een lange en hoge pass. Paasch maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DOM EN FORCE 64%, Red and Black Lions 36%.
FC DOM EN FORCE - Red and Black Lions 0:1

63e minuut.
Cossou passt de bal met de wreef. Zimny is nu in balbezit. Harasiuk begaat een overtreding. Harasiuk krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Lanna onderschept slim de pass. Lanna met een sublieme pass. Paasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasch haalt uit met een fantastische trap. Pagès werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - Red and Black Lions 0:2

73e minuut.
Siatka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oporski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bayrou. Bayrou krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Cornet bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimny is nu in balbezit. Cornet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornet schiet op doel. Balašević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - Red and Black Lions 1:2

84e minuut.
Honer rent richting de bal. Honer passt de bal met de wreef. Lanna rent richting de bal. Lanna schiet op doel. Pagès maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bayrou maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mercier kopt de bal weg. Harasiuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cornet rent richting de bal. Cornet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DOM EN FORCE 57%, Red and Black Lions 43%.
FC DOM EN FORCE - Red and Black Lions 1:2