Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juniperus57 LOSC FC
Normal Tactiek 442-team
36% Balbezit 64%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 49.5
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Alpsteg bereikt de bal nog maar net als eerste. Măgureanu onderschept slim de pass. Măgureanu geeft de bal voor. Galizia rent richting de bal. Galizia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juniperus57 - LOSC FC 0:1

6e minuut.
Cirilo kopt de bal weg. Keçeciler is nu in balbezit. Keçeciler speelt de bal door. Daar is Copos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copos draait met de bal, schiet en ... Wendling bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
juniperus57 - LOSC FC 0:2

7e minuut.
Canelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Galizia onderschept slim de pass. Galizia speelt de bal door. Măgureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măgureanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
juniperus57 - LOSC FC 0:3

12e minuut.
Cirilo rent richting de bal. Cirilo passt de bal zonder na te denken. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos verovert de bal door een tackle van achteren. Copos schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Doeltrap. Wendling trapt de bal weg van het doel. Galizia kopt de bal weg. Copos is nu in balbezit. Copos schiet op doel. Wendling bokst de bal weg.

20e minuut.
Keçeciler geeft de bal voor. Klungelig pakt Beaumont de bal. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juniperus57 - LOSC FC 0:4

23e minuut.
Galizia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Copos met een sublieme pass. Galizia is nu in balbezit. Galizia geeft een hoge lob. Măgureanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juniperus57 - LOSC FC 0:5

27e minuut.
Copos haalt uit met een fantastische trap. Wendling probeert wanhopig de bal te grijpen. Keçeciler geeft een hoge lob. Copos rent richting de bal. Copos schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Przystał passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Galizia de bal. Galizia geeft een lange en hoge pass. Daar is Copos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galizia met de inworp. Cirilo geeft een hoge lob. Măgureanu rent richting de bal. Măgureanu geeft een lange en hoge pass. Wendling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Thouvenel rent richting de bal. Przystał verovert de bal door een tackle van achteren. Przystał speelt de bal door. Keçeciler is nu in balbezit. Keçeciler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Măgureanu haalt uit met een fantastische trap. Guillon probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Keçeciler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Copos krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Przystał probeert naar een medespeler te passen. Măgureanu is nu in balbezit. Măgureanu geeft een hoge lob. Copos rent richting de bal. Copos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juniperus57 - LOSC FC 0:6

40e minuut.
Galizia rent richting de bal. Copos rent richting de bal. Copos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Măgureanu de bal. Măgureanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juniperus57 - LOSC FC 0:7

42e minuut.
Wendling probeert naar een medespeler te passen. Przystał kopt de bal weg. Măgureanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Copos de bal. Copos passt de bal met de wreef. Daar is Galizia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galizia geeft een lange en hoge pass. Măgureanu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juniperus57 85%, LOSC FC 15%.
juniperus57 - LOSC FC 0:7

48e minuut.
Keçeciler is nu in balbezit. Daar is Măgureanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Măgureanu passt de bal met de wreef. Copos is nu in balbezit. Copos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juniperus57 - LOSC FC 0:8

50e minuut.
Cirilo rent richting de bal. Cirilo probeert naar een medespeler te passen. Măgureanu rent richting de bal. Copos rent richting de bal. Copos schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Calabro rent richting de bal. Galizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galizia probeert naar een medespeler te passen. Copos rent richting de bal. Copos haalt uit met een fantastische trap. Wendling bokst de bal weg.

54e minuut.
Inworp. Galizia met de inworp. Copos rent richting de bal. Copos schiet op doel. Wendling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juniperus57 - LOSC FC 0:9

60e minuut.
Măgureanu rent richting de bal. Măgureanu geeft een hoge lob. Copos rent richting de bal. Copos draait met de bal, schiet en ... Wendling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juniperus57 - LOSC FC 0:10

64e minuut.
Copos heeft problemen om de bal te vangen. Bure bereikt de bal nog maar net als eerste. Bure geeft een hoge lob. Copos is nu in balbezit. Copos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Beaumont trapt de bal weg van het doel. Przystał kopt de bal weg. Măgureanu rent richting de bal. Măgureanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Cirilo met een sublieme pass. Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał met een sublieme pass. Măgureanu rent richting de bal. Măgureanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Galizia onderschept slim de pass. Galizia probeert naar een medespeler te passen. Măgureanu is nu in balbezit. Măgureanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juniperus57 - LOSC FC 0:11

76e minuut.
Guillon met een sublieme pass. Galizia is nu in balbezit. Galizia passt de bal zonder na te denken. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Przystał rent richting de bal. Przystał geeft de bal voor. Klungelig pakt Galizia de bal. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Przystał speelt de bal door. Calabro is nu in balbezit. Calabro geeft de bal voor. Măgureanu is nu in balbezit. Măgureanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Klungelig pakt Cazal de bal. Copos is nu in balbezit. Copos passt de bal in één keer door. Măgureanu rent richting de bal. Măgureanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juniperus57 - LOSC FC 0:12

83e minuut.
Doeltrap. Wendling trapt de bal weg van het doel. Cirilo kopt de bal weg. Copos controleert de bal met de borst. Copos draait met de bal, schiet en ... Wendling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Măgureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Măgureanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Galizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galizia geeft de bal voor. Klungelig pakt Măgureanu de bal. Măgureanu haalt uit met een fantastische trap. Wendling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juniperus57 - LOSC FC 0:13

86e minuut.
Măgureanu passt de bal zonder na te denken. Keçeciler is nu in balbezit. Keçeciler met een sublieme pass. Măgureanu is nu in balbezit. Măgureanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Calabro speelt de bal door. Cirilo geeft de bal voor. Keçeciler kopt de bal weg. Măgureanu rent richting de bal. Măgureanu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juniperus57 83%, LOSC FC 17%.
juniperus57 - LOSC FC 0:13