Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cedrus Libani Fc Bronjaïa city
Bloc Tactiek 433 autobus
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 35.8
solide Schieten goed
goed Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


5e minuut.
Šutonja geeft een lange en hoge pass. Laya is nu in balbezit. Laya met een sublieme pass. Grivas rent richting de bal. Grivas geeft een lange en hoge pass. Cosson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laya springt en kopt de bal. Cosson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Mouhib, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grivas neemt de hoekschop. Daar is Laya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laya schiet op doel. Cosson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Benabdellah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cedrus Libani - Fc Bronjaïa city 1:0

8e minuut.
Lale heeft problemen om de bal te vangen. Hanoune begaat een overtreding. Lale raakt geblesseerd tijdens het duel. Milner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mendil probeert de bal met de borst te controleren. Feraoun probeert naar een medespeler te passen. Benoufella is nu in balbezit. Benoufella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gugginger rent richting de bal. Gross verovert de bal door een tackle van achteren. Gross speelt de bal door. Benoufella rent richting de bal. Benoufella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cedrus Libani 61%, Fc Bronjaïa city 39%.
Cedrus Libani - Fc Bronjaïa city 1:0

46e minuut.
Rimitti komt het veld opgelopen. Lamari komt het veld opgelopen. Lamari komt het veld opgelopen. Ziane komt het veld opgelopen. Daoud komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Ziane speelt de bal door. Daar is Gross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gugginger maakt een afschuwelijke overtreding. Gugginger krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Hanoune speelt de bal door. Ziane bereikt de bal nog maar net als eerste. Gross rent richting de bal. Gross haalt uit met een fantastische trap. Sharan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Milner bereikt de bal nog maar net als eerste. Milner passt de bal zonder na te denken. Lale bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya rent richting de bal. Laya haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cedrus Libani 54%, Fc Bronjaïa city 46%.
Cedrus Libani - Fc Bronjaïa city 1:0