Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RC Starshooter Vazymeylamoilah Spor
PIGNON Tactiek New 4
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
60.5 gemiddelde waardering 64.6
excellent Schieten formidable
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Norac bereikt de bal nog maar net als eerste. Norac passt de bal in één keer door. Dantschotter rent richting de bal. Chałabada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałabada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Fih kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Téllez de bal onder controle te krijgen. Akrour speelt de bal door. Daar is Fih, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fih schiet op doel. Burdisso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Allouache speelt de bal door. Chałabada probeert de bal aan de voet te houden. Foster probeert naar een medespeler te passen. Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter haalt uit met een fantastische trap. Harbi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Akrour bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez rent richting de bal. Akrour verovert de bal door een tackle van achteren. Akrour geeft de bal voor. Bereszyński springt en kopt de bal. Burdisso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Norac passt de bal met de wreef. Daar is Pain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norac bereikt de bal nog maar net als eerste. Norac geeft een hoge lob. Chałabada krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Starshooter - Vazymeylamoilah Spor 1:0

30e minuut.
Akrour passt de bal in één keer door. George is nu in balbezit. George passt de bal met de wreef. Fih rent richting de bal. Fih haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RC Starshooter - Vazymeylamoilah Spor 1:1

33e minuut.
George speelt de bal door. Abdelkebir rent richting de bal. Abdelkebir passt de bal in één keer door. Fih bereikt de bal nog maar net als eerste. Fih haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Durán geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. George met een snelle inworp. Abdelkebir rent richting de bal. Abdelkebir schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Kourichi speelt de bal door. Daar is George, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. George passt de bal met de wreef. Akrour geeft de bal voor. Fih krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Norac passt de bal met de wreef. Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarabi onderschept slim de pass. Chałabada verovert de bal door een tackle van achteren. Chałabada schiet op doel. Harbi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Kowalczyk kopt de bal weg. Daar is Akrour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akrour geeft de bal voor. Fih rent richting de bal. Fih haalt uit met een fantastische trap. Burdisso bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RC Starshooter 57%, Vazymeylamoilah Spor 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RC Starshooter - Vazymeylamoilah Spor 1:1

50e minuut.
Fih kopt de bal weg. George bereikt de bal nog maar net als eerste. George geeft de bal voor. Fih springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Starshooter - Vazymeylamoilah Spor 1:2

54e minuut.
Chałabada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałabada passt de bal zonder na te denken. Norac met een sublieme pass. Daar is Dantschotter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dantschotter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Foster is nu in balbezit. Foster speelt de bal door. Norac is nu in balbezit. Norac geeft een lange en hoge pass. Chałabada is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RC Starshooter - Vazymeylamoilah Spor 2:2

73e minuut.
George geeft een hoge lob. Fih rent richting de bal. Bereszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereszyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RC Starshooter - Vazymeylamoilah Spor 2:3

77e minuut.
Marzolini geeft een hoge lob. Pain rent richting de bal. Pain passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Abdelkebir de bal. Abdelkebir geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Burdisso niet meer kan verder spelen. Valdés komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Chałabada rent richting de bal. Kourichi verovert de bal door een tackle van achteren. Kourichi geeft de bal voor. Fih is nu in balbezit. Fih draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Pierer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pierer speelt de bal door. George rent richting de bal. George geeft een lange en hoge pass. Fih maakt een snoekduik en kopt de bal. Valdés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Bereszyński is nu in balbezit. Bereszyński draait met de bal, schiet en ... Valdés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Starshooter - Vazymeylamoilah Spor 2:4

90e minuut.
Fih rent richting de bal. Marzolini verovert de bal door een tackle van achteren. Bereszyński is nu in balbezit. Bereszyński draait met de bal, schiet en ... Valdés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Starshooter - Vazymeylamoilah Spor 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RC Starshooter 52%, Vazymeylamoilah Spor 48%.
RC Starshooter - Vazymeylamoilah Spor 2:5