Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bouquinière Chiles Mexicanos
343 2009 Tactiek Griffe du Dragon
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
61.1 gemiddelde waardering 55.9
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Neri rent richting de bal. Laplace verovert de bal door een tackle van achteren. Laplace passt de bal in één keer door. van Loen is nu in balbezit. van Loen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Sykta speelt de bal door. Daar is Bampa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bampa passt de bal zonder na te denken. Neri is nu in balbezit. Neri geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Le Berre probeert naar een medespeler te passen. Laplace bereikt de bal nog maar net als eerste. Laplace passt de bal met de wreef. van Loen rent richting de bal. van Loen haalt uit met een fantastische trap. Mvila bokst de bal weg.

14e minuut.
Bampa is nu in balbezit. Bampa passt de bal zonder na te denken. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri geeft de bal voor. Gîrbaciu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - Chiles Mexicanos 1:0

24e minuut.
Le Berre geeft een hoge lob. Bayle met een sublieme pass. Klungelig pakt Sykta de bal. Laplace bereikt de bal nog maar net als eerste. Laplace schiet op doel. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Bayle speelt de bal door. Loskit is nu in balbezit. Loskit met een sublieme pass. Klungelig pakt Laplace de bal. Laplace haalt uit met een fantastische trap. Mvila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bouquinière - Chiles Mexicanos 1:1

29e minuut.
Loskit probeert naar een medespeler te passen. Laplace rent richting de bal. Laplace passt de bal zonder na te denken. van Loen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Loen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klungelig pakt Gîrbaciu de bal. Delmotte onderschept slim de pass. Delmotte geeft de bal voor. Klungelig pakt van Loen de bal. van Loen schiet op doel. Mvila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
van Loen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaid legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Loen raakt geblesseerd tijdens het duel. Zaid probeert naar een medespeler te passen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. van Loen neemt zijn aanloop. Mvila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - Chiles Mexicanos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bouquinière 60%, Chiles Mexicanos 40%.
FC Bouquinière - Chiles Mexicanos 1:2

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carnus met de inworp. Bayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayle geeft de bal voor. Laplace springt en kopt de bal. Mvila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Stroev rent richting de bal. Stroev speelt de bal door. Neri rent richting de bal. Neri haalt uit met een fantastische trap. Ramonda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bouquinière - Chiles Mexicanos 2:2

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stroev met een snelle inworp. Pawlak geeft een lange en hoge pass. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - Chiles Mexicanos 3:2

56e minuut.
Le Berre neemt vlug de vrije trap. Daar is Bayle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayle speelt de bal door. van Loen is nu in balbezit. van Loen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Stroev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroev passt de bal in één keer door. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlak onderschept slim de pass. Pawlak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Tassi passt de bal in één keer door. van Loen is nu in balbezit. Tassi begaat een overtreding. Tassi krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Greenwood speelt de bal door. Rusin rent richting de bal. Gîrbaciu verovert de bal door een tackle van achteren. Neri rent richting de bal. Neri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Germani probeert naar een medespeler te passen. Stroev rent richting de bal. Stroev passt de bal met de wreef. Gîrbaciu heeft problemen om de bal te vangen. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Gîrbaciu is nu in balbezit. Rusin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gîrbaciu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Greenwood zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pawlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlak geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - Chiles Mexicanos 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bouquinière 48%, Chiles Mexicanos 52%.
FC Bouquinière - Chiles Mexicanos 4:2