Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DOM EN FORCE SR COLMAR
dur3 Tactiek WILTORD
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.7 gemiddelde waardering 52.6
formidable Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Allison bereikt de bal nog maar net als eerste. Megaritis rent richting de bal. Megaritis passt de bal zonder na te denken. Delcroix bereikt de bal nog maar net als eerste. Delcroix draait met de bal, schiet en ... Pagès bokst de bal weg. Paal!

8e minuut.
Dahmani rent richting de bal. Megaritis verovert de bal door een tackle van achteren. Megaritis passt de bal zonder na te denken. Allison bereikt de bal nog maar net als eerste. Allison draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Siatka verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rabelo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Allison kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bayrou is nu in balbezit. Bayrou passt de bal zonder na te denken. Zimny is nu in balbezit. Zimny draait met de bal, schiet en ... Piiroja maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Simba geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cossou de bal onder controle te krijgen. Delcroix rent richting de bal. Delcroix haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - SR COLMAR 0:1

17e minuut.
Zimny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimny passt de bal in één keer door. Daar is Pelta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Candela met de inworp. Cossou rent richting de bal. Cossou met een sublieme pass. Bayrou bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayrou passt de bal in één keer door. Piiroja bokst de bal weg. Mercier rent richting de bal. Mercier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC DOM EN FORCE - SR COLMAR 1:1

22e minuut.
Daar is Rabelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayrou onderschept slim de pass. Bayrou met een sublieme pass. Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercier schiet op doel. Piiroja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Bayrou is nu in balbezit. Bayrou met een sublieme pass. Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercier schiet op doel. Rejmont probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piiroja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Daar is Megaritis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Megaritis probeert naar een medespeler te passen. Allison is nu in balbezit. Allison schiet op doel. Pagès maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Candela met een sublieme pass. Cornet heeft problemen om de bal te vangen. Candela met een sublieme pass. Cornet is nu in balbezit. Zimny probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Zimny is nu in balbezit. Zimny speelt de bal door. Bayrou speelt de bal door. Cornet is nu in balbezit. Cornet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piiroja met een harde bal richting middenveld. Cossou kopt de bal weg. Cornet is nu in balbezit. Cornet haalt uit met een fantastische trap. Piiroja bokst de bal weg.

43e minuut.
Cossou met een sublieme pass. Zimny kan de bal niet met de borst controleren. Cossou met een sublieme pass. Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DOM EN FORCE 41%, SR COLMAR 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC DOM EN FORCE - SR COLMAR 1:1

46e minuut.
Silvestre geeft de bal voor. Dahmani kopt de bal weg. Megaritis is nu in balbezit. Zimny onderschept slim de pass. Zimny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Pelta geeft een hoge lob. Allison controleert de bal met de borst. Allison passt de bal met de wreef. Delcroix rent richting de bal. Delcroix draait met de bal, schiet en ... Pagès kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Allison rent richting de bal. Allison passt de bal zonder na te denken. Delcroix bereikt de bal nog maar net als eerste. Allison rent richting de bal. Allison schiet op doel. Pagès kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bresson geeft de bal voor. Candela kopt de bal weg. Zimny met een sublieme pass. Cornet heeft problemen om de bal te vangen. Cornet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Candela bereikt de bal nog maar net als eerste. Candela geeft de bal voor. Cornet rent richting de bal. Cornet schiet op doel. Rejmont probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cornet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornet passt de bal in één keer door. Mercier rent richting de bal. Mercier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - SR COLMAR 2:1

73e minuut.
Silvestre passt de bal zonder na te denken. Candela is nu in balbezit. Candela probeert naar een medespeler te passen. Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercier draait met de bal, schiet en ... Piiroja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cornet is nu in balbezit. Cornet draait met de bal, schiet en ... Piiroja werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pelta speelt de bal door. Siria is nu in balbezit. Siria passt de bal met de wreef. Delcroix rent richting de bal. Delcroix draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DOM EN FORCE 39%, SR COLMAR 61%.
FC DOM EN FORCE - SR COLMAR 2:1