Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Bronjaïa city LOSC FC
433 autobus Tactiek 442-team
40% Balbezit 60%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
35.3 gemiddelde waardering 54.4
adequate Schieten very good
average Passen good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Cosson met een sublieme pass. Keçeciler kopt de bal weg. Benabdellah rent richting de bal. Neeser onderschept slim de pass. Neeser geeft een hoge lob. Cosson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Forno is nu in balbezit. Hanoune verovert de bal door een tackle van achteren. Hanoune passt de bal in één keer door. Copos is nu in balbezit. Copos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gross bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebbar is nu in balbezit. Sebbar probeert naar een medespeler te passen. Benoufella is nu in balbezit. Benoufella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bronjaïa city - LOSC FC 1:0

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Keçeciler neemt de hoekschop. Neeser bereikt de bal nog maar net als eerste. Neeser schiet op doel. Cosson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Bronjaïa city - LOSC FC 1:1

15e minuut.
Lucaciu geeft een hoge lob. Sebbar kopt de bal weg. Klungelig pakt Cirilo de bal. Gross is nu in balbezit. Gross haalt uit met een fantastische trap. Neveu bokst de bal weg.

18e minuut.
Salpietra passt de bal met de wreef. Galizia rent richting de bal. Galizia speelt de bal door. Copos is nu in balbezit. Copos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mendil geeft een lange en hoge pass. Calabro probeert de bal met de borst te controleren. Calabro passt de bal in één keer door. Daar is Galizia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galizia geeft een hoge lob. Cosson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Neeser krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bronjaïa city - LOSC FC 1:2

39e minuut.
Berchiche bereikt de bal nog maar net als eerste. Keçeciler verovert de bal door een tackle van achteren. Keçeciler speelt de bal door. Copos is nu in balbezit. Copos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cosson trapt de bal weg van het doel. Daar is Cirilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cirilo geeft de bal voor. Copos is nu in balbezit. Copos haalt uit met een fantastische trap. Cosson bokst de bal weg.

45e minuut.
Feraoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirilo onderschept slim de pass. Cirilo probeert naar een medespeler te passen. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bronjaïa city 57%, LOSC FC 43%.
Fc Bronjaïa city - LOSC FC 1:2

46e minuut.
Ziane komt het veld opgelopen. Lamari komt het veld opgelopen. Daoud komt het veld opgelopen. Lamari komt het veld opgelopen. Rimitti komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Klungelig pakt Salpietra de bal. Ziane is nu in balbezit. Ziane passt de bal zonder na te denken. Benoufella is nu in balbezit. Benoufella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Neveu trapt de bal weg. Hanoune kopt de bal weg. Daar is Ziane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benoufella rent richting de bal. Benoufella schiet op doel. Neveu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Lamari geeft een hoge lob. Gross bereikt de bal nog maar net als eerste. Calabro geeft de bal voor. Daoud met een sublieme pass. Cosson heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bronjaïa city - LOSC FC 1:3

60e minuut.
Neeser onderschept slim de pass. Neeser geeft de bal voor. Galizia is nu in balbezit. Galizia geeft een lange en hoge pass. Neeser maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Forno neemt vlug de vrije trap. Rimitti kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sebbar de bal onder controle te krijgen. Copos rent richting de bal. Copos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Keçeciler onderschept slim de pass. Keçeciler geeft de bal voor. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos haalt uit met een fantastische trap. Cosson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bronjaïa city - LOSC FC 1:4

63e minuut.
Ziane speelt de bal door. Gross rent richting de bal. Copos onderschept slim de pass. Copos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bronjaïa city - LOSC FC 1:5

77e minuut.
Mendil bereikt de bal nog maar net als eerste. Forno onderschept slim de pass. Forno passt de bal zonder na te denken. Neeser is nu in balbezit. Neeser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Galizia is nu in balbezit. Galizia probeert naar een medespeler te passen. Copos is nu in balbezit. Copos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lamari de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bronjaïa city - LOSC FC 1:6

86e minuut.
Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos geeft een hoge lob. Neeser rent richting de bal. Neeser schiet op doel. Cosson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bronjaïa city - LOSC FC 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bronjaïa city 61%, LOSC FC 39%.
Fc Bronjaïa city - LOSC FC 1:7