Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cedrus Libani juniperus57
Bloc Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
26% Spel op eigen helft 74%
34 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 20.3
very good Schieten poor
average Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Guillon geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lale geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Laya is nu in balbezit. Laya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Laya rent richting de bal. Fiévet is nu in balbezit. Laya onderschept slim de pass. Laya draait met de bal, schiet en ... Wendling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cedrus Libani - juniperus57 1:0

10e minuut.
Laya passt de bal in één keer door. Lale rent richting de bal. Met opzet legt Alpsteg zijn tegenspeler op de grond. Lale is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Milner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillon rent richting de bal. Laya onderschept slim de pass. Laya draait met de bal, schiet en ... Wendling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cedrus Libani - juniperus57 2:0

14e minuut.
Grivas geeft een hoge lob. Daar is Guillon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milner is nu in balbezit. Milner draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Laya de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guillon heeft problemen om de bal te vangen. Fiévet is nu in balbezit. Milner verovert de bal door een tackle van achteren. Milner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cedrus Libani - juniperus57 3:0

25e minuut.
Grivas rent richting de bal. Cazal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grivas onderschept slim de pass. Grivas geeft een hoge lob. Lale geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Doeltrap. Wendling met een harde bal richting middenveld. Milner kopt de bal weg. Laya is nu in balbezit. Laya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cedrus Libani - juniperus57 4:0

28e minuut.
Laya is nu in balbezit. Laya passt de bal met de wreef. Grivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grivas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bure de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thouvenel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fiévet bereikt de bal nog maar net als eerste. Lale bereikt de bal nog maar net als eerste. Lale haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Milner onderschept slim de pass. Milner probeert naar een medespeler te passen. Laya is nu in balbezit. Laya draait met de bal, schiet en ... Guillon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Milner passt de bal zonder na te denken. Grivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grivas probeert naar een medespeler te passen. Laya is nu in balbezit. Laya draait met de bal, schiet en ... Wendling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cedrus Libani - juniperus57 5:0

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sharan met een harde bal richting middenveld. Fiévet is nu in balbezit. Laya verovert de bal door een tackle van achteren. Laya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cedrus Libani 25%, juniperus57 75%.
Cedrus Libani - juniperus57 5:0

48e minuut.
Gugginger passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canelle met de inworp. Meyer is nu in balbezit. Meyer geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Simányi onderschept slim de pass. Simányi geeft een hoge lob. Daar is Guillon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milner is nu in balbezit. Milner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Simányi geeft de bal voor. Milner kopt de bal weg. Guillon rent richting de bal. Lale onderschept slim de pass. Lale schiet op doel. Wendling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Grivas kopt de bal weg. Milner bereikt de bal nog maar net als eerste. Milner geeft de bal voor. Laya is nu in balbezit. Laya schiet op doel. De bal raakt de paal. Wendling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Grivas is nu in balbezit. Grivas geeft de bal voor. Lale kopt de bal weg. Laya heeft problemen om de bal te vangen. Laya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Milner geeft een lange en hoge pass. Grivas is nu in balbezit. Grivas geeft een hoge lob. Laya is nu in balbezit. Laya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bảo Duy passt de bal met de wreef. Lale rent richting de bal. Lale probeert naar een medespeler te passen. Laya is nu in balbezit. Laya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Milner met een sublieme pass. Fiévet speelt de bal door. Alpsteg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lale rent richting de bal. Lale draait met de bal, schiet en ... Wendling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Laya is nu in balbezit. Laya schiet op doel. Wendling werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cedrus Libani - juniperus57 6:0

77e minuut.
Milner met een sublieme pass. Šutonja heeft problemen om de bal te vangen. Šutonja geeft een hoge lob. Lale bereikt de bal nog maar net als eerste. Lale speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bure is nu in balbezit. Grivas verovert de bal door een tackle van achteren. Milner is nu in balbezit. Grivas is nu in balbezit. Grivas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cedrus Libani - juniperus57 7:0

85e minuut.
Milner bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya rent richting de bal. Milner rent richting de bal. Laya is nu in balbezit. Laya haalt uit met een fantastische trap. Wendling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Milner bereikt de bal nog maar net als eerste. Milner geeft de bal voor. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya draait met de bal, schiet en ... Wendling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cedrus Libani - juniperus57 8:0

89e minuut.
Grivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grivas geeft de bal voor. Alpsteg is nu in balbezit. Laya onderschept slim de pass. Laya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grivas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Guillon de bal. Laya rent richting de bal. Laya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cedrus Libani - juniperus57 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cedrus Libani 26%, juniperus57 74%.
Cedrus Libani - juniperus57 9:0