Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chiles Mexicanos RC Starshooter
Griffe du Dragon Tactiek PIGNON
47% Balbezit 53%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
67.2 gemiddelde waardering 60.1
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Hurundinês probeert de bal met de borst te controleren. Hurundinês geeft een lange en hoge pass. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Loskit bereikt de bal nog maar net als eerste. Loskit geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Norac bereikt de bal nog maar net als eerste. Norac passt de bal zonder na te denken. Chałabada is nu in balbezit. Chałabada haalt uit met een fantastische trap. Tunasoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jaume geeft een hoge lob. Chałabada krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Hurundinês passt de bal in één keer door. Cantin rent richting de bal. Cantin geeft een lange en hoge pass. Santarém Leite krijgt zijn hoofd ertegen. Valdés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiles Mexicanos - RC Starshooter 1:0

12e minuut.
Santarém Leite speelt de bal door. Bayle met een sublieme pass. Cantin met een sublieme pass. Loskit bereikt de bal nog maar net als eerste. Loskit geeft een lange en hoge pass. Valdés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Foster controleert de bal met de borst. Loskit is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Foster. Foster krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Cantin kopt de bal weg. Santarém Leite probeert naar een medespeler te passen. van Loen rent richting de bal. Loskit rent richting de bal. Santarém Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Lipari trapt de bal weg van het doel. Loskit is nu in balbezit. Loskit geeft een lange en hoge pass. Santarém Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarém Leite schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Durán is nu in balbezit. Durán passt de bal met de wreef. Foster probeert naar een medespeler te passen. Chałabada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałabada schiet op doel. Tunasoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Delmotte maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Santarém Leite kopt de bal weg. Cantin is nu in balbezit. Cantin geeft een hoge lob. van Loen maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Bayle is nu in balbezit. Bayle met een sublieme pass. Loskit met een sublieme pass. Santarém Leite is nu in balbezit. Santarém Leite schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Lipari rent richting de bal. Dantschotter begaat een overtreding. Lipari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rusin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cantin kopt de bal weg. Santarém Leite rent richting de bal. Santarém Leite draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chiles Mexicanos - RC Starshooter 2:0

45e minuut.
Bayle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayle geeft een hoge lob. Santarém Leite rent richting de bal. Santarém Leite draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chiles Mexicanos - RC Starshooter 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiles Mexicanos 42%, RC Starshooter 58%.
Chiles Mexicanos - RC Starshooter 3:0

47e minuut.
Loskit rent richting de bal. Loskit passt de bal zonder na te denken. Pierer is nu in balbezit. Santarém Leite verovert de bal door een tackle van achteren. Santarém Leite haalt uit met een fantastische trap. Valdés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Bayle is nu in balbezit. Bayle geeft de bal voor. Pierer bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarém Leite verovert de bal door een tackle van achteren. Santarém Leite draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Loskit is nu in balbezit. Loskit passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cantin de bal. Cantin geeft een hoge lob. Santarém Leite springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiles Mexicanos - RC Starshooter 4:0

72e minuut.
Loskit passt de bal zonder na te denken. Marzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. van Loen verovert de bal door een tackle van achteren. van Loen draait met de bal, schiet en ... Valdés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiles Mexicanos - RC Starshooter 5:0

75e minuut.
Cantin passt de bal met de wreef. Pierer rent richting de bal. Santarém Leite verovert de bal door een tackle van achteren. Santarém Leite draait met de bal, schiet en ... Valdés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiles Mexicanos - RC Starshooter 6:0

81e minuut.
Marzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzolini geeft een hoge lob. van Loen rent richting de bal. van Loen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiles Mexicanos - RC Starshooter 7:0

84e minuut.
Koyam rent richting de bal. Koyam passt de bal in één keer door. Jaume is nu in balbezit. Chałabada rent richting de bal. Chałabada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiles Mexicanos 33%, RC Starshooter 67%.
Chiles Mexicanos - RC Starshooter 7:0