Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vazymeylamoilah Spor FC Bouquinière
New 4 Tactiek 343 2009
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
65.7 gemiddelde waardering 60.5
formidabel Schieten solide
formidabel Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Akrour onderschept slim de pass. Akrour passt de bal in één keer door. Klungelig pakt George de bal. George geeft de bal voor. Fih krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Bampa passt de bal met de wreef. Germani is nu in balbezit. Germani met een sublieme pass. Pawlak rent richting de bal. Germani geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Benyahia rent richting de bal. Gîrbaciu verovert de bal door een tackle van achteren. Akrour tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Akrour krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Sykta speelt de bal door. George bereikt de bal nog maar net als eerste. George passt de bal in één keer door. Bereszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereszyński haalt uit met een fantastische trap. Mvila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Fih bereikt de bal nog maar net als eerste. Fih passt de bal zonder na te denken. George bereikt de bal nog maar net als eerste. George geeft een hoge lob. Bereszyński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vazymeylamoilah Spor - FC Bouquinière 1:0

28e minuut.
Neri speelt de bal door. Daar is Stroev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stroev probeert naar een medespeler te passen. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Benyahia speelt de bal door. Bereszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereszyński passt de bal met de wreef. Fih is nu in balbezit. Fih draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pain verovert de bal door een tackle van achteren. Pain met een sublieme pass. Fih rent richting de bal. Bereszyński is nu in balbezit. Bereszyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vazymeylamoilah Spor - FC Bouquinière 2:0

39e minuut.
Akrour passt de bal in één keer door. George rent richting de bal. George geeft een lange en hoge pass. Fih krijgt zijn hoofd ertegen. Mvila probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vazymeylamoilah Spor 41%, FC Bouquinière 59%.
Vazymeylamoilah Spor - FC Bouquinière 2:0

52e minuut.
George is nu in balbezit. George passt de bal in één keer door. Bereszyński rent richting de bal. Bereszyński geeft een lange en hoge pass. Fih maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mvila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. George met de inworp. Akrour rent richting de bal. Akrour geeft de bal voor. Fih springt en kopt de bal. Mvila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Abdelkebir met de inworp. Akrour met een sublieme pass. Fih is nu in balbezit. Fih schiet op doel. Mvila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vazymeylamoilah Spor - FC Bouquinière 3:0

71e minuut.
Daar is Akrour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akrour geeft de bal voor. Bereszyński kopt de bal weg. Fih bereikt de bal nog maar net als eerste. Fih draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
George bereikt de bal nog maar net als eerste. George passt de bal zonder na te denken. Daar is Akrour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akrour geeft een hoge lob. Fih maakt een snoekduik en kopt de bal. Mvila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
George geeft de bal voor. Fih heeft problemen om de bal te vangen. Bereszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereszyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vazymeylamoilah Spor - FC Bouquinière 4:0

87e minuut.
Fih geeft een hoge lob. Abdelkebir geeft een hoge lob. Tassi heeft problemen om de bal te vangen. Bereszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereszyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vazymeylamoilah Spor - FC Bouquinière 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vazymeylamoilah Spor 39%, FC Bouquinière 61%.
Vazymeylamoilah Spor - FC Bouquinière 5:0