Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:54
  • Competitiewedstrijd: National.03
  • Stadion: LOSC FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 7698
LOSC FC Cedrus Libani
442-team Tactiek Bloc
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 46.4
zeer goed Schieten goed
solide Passen goed
goed Verdedigen redelijk


8e minuut.
Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Copos passt de bal zonder na te denken. Galizia is nu in balbezit. Galizia geeft een hoge lob. Neeser maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Daar is Cirilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laya rent richting de bal. Cirilo begaat een overtreding. Laya raakt geblesseerd tijdens het duel. Milner komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Daar is Milner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milner probeert naar een medespeler te passen. Cirilo met een sublieme pass. Neeser rent richting de bal. Neeser haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Copos kopt de bal weg. Simányi is nu in balbezit. Neeser onderschept slim de pass. Neeser schiet op doel. Šutonja probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Galizia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Keçeciler rent richting de bal. Keçeciler passt de bal met de wreef. Pressato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pressato passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Copos rent richting de bal. Copos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - Cedrus Libani 1:0

30e minuut.
Galizia is nu in balbezit. Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Duy maakt een afschuwelijke overtreding. Copos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Copos kan niet meer verder spelen. Kordić komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Keçeciler geeft een lange en hoge pass. Neeser bereikt de bal nog maar net als eerste. Šutonja verovert de bal door een tackle van achteren. Kordić rent richting de bal. Kordić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Cirilo kopt de bal weg. Galizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galizia passt de bal zonder na te denken. Neeser is nu in balbezit. Neeser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Lale rent richting de bal. Cirilo verovert de bal door een tackle van achteren. Cirilo passt de bal met de wreef. Keçeciler rent richting de bal. Keçeciler geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pressato speelt de bal door. Neeser bereikt de bal nog maar net als eerste. Neeser passt de bal met de wreef. Kordić is nu in balbezit. Kordić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOSC FC 33%, Cedrus Libani 67%.
LOSC FC - Cedrus Libani 1:0

47e minuut.
Milner onderschept slim de pass. Milner probeert naar een medespeler te passen. Gugginger probeert naar een medespeler te passen. Lale bereikt de bal nog maar net als eerste. Lale draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Galizia passt de bal in één keer door. Keçeciler bereikt de bal nog maar net als eerste. Keçeciler probeert naar een medespeler te passen. Neeser bereikt de bal nog maar net als eerste. Neeser haalt uit met een fantastische trap. Sharan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LOSC FC - Cedrus Libani 2:0

75e minuut.
Keçeciler rent richting de bal. Keçeciler geeft een hoge lob. Galizia is nu in balbezit. Galizia geeft een hoge lob. Zacarias heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Keçeciler neemt de hoekschop. Neeser heeft problemen om de bal te vangen. Neeser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Renda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grivas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Renda. Renda krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Cirilo is nu in balbezit. Milner onderschept slim de pass. Milner speelt de bal door. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOSC FC 35%, Cedrus Libani 65%.
LOSC FC - Cedrus Libani 2:0