Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:50
  • Competitiewedstrijd: National.03
  • Stadion: Sanpeng dôme
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 47926
FC ISHIRAHOSHI Vazymeylamoilah Spor
echine Tactiek New 4
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
58 gemiddelde waardering 63.8
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Fih raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Massignan komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Bragança rent richting de bal. Kourichi onderschept slim de pass. Znak maakt een afschuwelijke overtreding. Znak krijgt een gele kaart. Kourichi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kourichi kan niet meer verder spelen. Benyahia komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Billard bereikt de bal nog maar net als eerste. Billard geeft een hoge lob. Benyahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Znak verovert de bal door een tackle van achteren. Znak draait met de bal, schiet en ... Harbi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Kowalczyk speelt de bal door. Klungelig pakt Abdelkebir de bal. Abdelkebir met een sublieme pass. Bereszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereszyński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Benyahia geeft een lange en hoge pass. Bereszyński is nu in balbezit. Bereszyński passt de bal zonder na te denken. Massignan rent richting de bal. Massignan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ISHIRAHOSHI 46%, Vazymeylamoilah Spor 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ISHIRAHOSHI - Vazymeylamoilah Spor 0:0

47e minuut.
Znak is nu in balbezit. Zarabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarabi geeft een lange en hoge pass. Znak rent richting de bal. Znak draait met de bal, schiet en ... Harbi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Znak kopt de bal weg. George speelt de bal door. Mello de Andrade is nu in balbezit. Massignan verovert de bal door een tackle van achteren. Massignan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Allouache speelt de bal door. Abdelkebir is nu in balbezit. Abdelkebir geeft een lange en hoge pass. Daar is Massignan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massignan haalt uit met een fantastische trap. Benesperi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Zarabi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Billard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pironti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pironti geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Heesakkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelkebir onderschept slim de pass. Abdelkebir probeert naar een medespeler te passen. Bereszyński rent richting de bal. Bereszyński haalt uit met een fantastische trap. Benesperi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Benyahia probeert naar een medespeler te passen. Abdelkebir bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelkebir met een sublieme pass. Klungelig pakt Bereszyński de bal. Bereszyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Selmi passt de bal in één keer door. Benyahia geeft de bal voor. Klee kopt de bal weg. George is nu in balbezit. George geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ISHIRAHOSHI 58%, Vazymeylamoilah Spor 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ISHIRAHOSHI - Vazymeylamoilah Spor 0:0