Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RC Starshooter LOSC FC
PIGNON Tactiek 442-team
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 53.5
formidable Schieten solid
excellent Passen good
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Neeser passt de bal zonder na te denken. Măgureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Barrientos naar de kleedkamers voor een vroege douche.

4e minuut.
Lassan rent richting de bal. Lassan passt de bal in één keer door. Chałabada rent richting de bal. Chałabada draait met de bal, schiet en ... Neveu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Starshooter - LOSC FC 1:0

11e minuut.
Jaume is nu in balbezit. Jaume passt de bal met de wreef. Dantschotter rent richting de bal. Dantschotter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Starshooter - LOSC FC 2:0

15e minuut.
Téllez probeert naar een medespeler te passen. Lassan rent richting de bal. Lassan met een sublieme pass. Chałabada rent richting de bal. Chałabada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Salpietra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jaume zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Téllez geeft de bal voor. Dantschotter springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Cirilo speelt de bal door. Galizia is nu in balbezit. Galizia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Neeser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neeser schiet op doel. Valdés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Starshooter - LOSC FC 2:1

32e minuut.
Klungelig pakt Pressato de bal. Chałabada is nu in balbezit. Lucaciu speelt de bal door. Chałabada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałabada schiet op doel. Neveu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jaume zal de hoekschop nemen. Chałabada maakt een snoekduik en kopt de bal. Salpietra probeert de bal aan de voet te houden. Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter draait met de bal, schiet en ... Neveu bokst de bal weg.

33e minuut.
Koyam verovert de bal door een tackle van achteren. Koyam passt de bal in één keer door. Jaume speelt de bal door. Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter haalt uit met een fantastische trap. Neveu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Cirilo passt de bal in één keer door. Pressato heeft problemen om de bal te vangen. Téllez onderschept slim de pass. Téllez met een sublieme pass. Chałabada bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Neeser onderschept slim de pass. Neeser passt de bal zonder na te denken. Marzolini rent richting de bal. Neeser onderschept slim de pass. Neeser haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RC Starshooter - LOSC FC 2:2

44e minuut.
Lucaciu geeft de bal voor. Galizia is nu in balbezit. Galizia passt de bal zonder na te denken. Neeser is nu in balbezit. Neeser schiet op doel. Valdés bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RC Starshooter 52%, LOSC FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RC Starshooter - LOSC FC 2:2

46e minuut.
Norac komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Téllez rent richting de bal. Téllez speelt de bal door. Norac met een sublieme pass. Chałabada rent richting de bal. Chałabada draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Măgureanu kopt de bal weg. Neeser rent richting de bal. Téllez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Téllez krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Téllez verovert de bal door een tackle van achteren. Téllez probeert naar een medespeler te passen. Jaume rent richting de bal. Jaume geeft een hoge lob. Chałabada maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Starshooter - LOSC FC 3:2

57e minuut.
Klungelig pakt Neeser de bal. Măgureanu is nu in balbezit. Chałabada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chałabada krijgt een gele kaart.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adaś komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Galizia is nu in balbezit. Galizia probeert naar een medespeler te passen. Koyam is nu in balbezit. Keçeciler onderschept slim de pass. Keçeciler schiet op doel. Valdés bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RC Starshooter - LOSC FC 3:3

71e minuut.
Téllez probeert naar een medespeler te passen. Lucaciu is nu in balbezit. Norac verovert de bal door een tackle van achteren. Adaś rent richting de bal. Adaś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valdés trapt de bal weg. Jaume met een sublieme pass. Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Téllez kopt de bal weg. Jaume is nu in balbezit. Jaume speelt de bal door. Klungelig pakt Dantschotter de bal. Dantschotter haalt uit met een fantastische trap. Neveu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Calabro geeft de bal voor. Marzolini is nu in balbezit. Neeser onderschept slim de pass. Neeser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Starshooter - LOSC FC 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RC Starshooter 40%, LOSC FC 60%.
RC Starshooter - LOSC FC 3:4