Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bouquinière juniperus57
343 2009 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
10% Spel op eigen helft 90%
52 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 19.2
formidable Schieten weak
excellent Passen hopeless
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Bampa geeft een lange en hoge pass. Guillon heeft problemen om de bal te vangen. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ... Wendling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - juniperus57 1:0

3e minuut.
Neri verovert de bal door een tackle van achteren. Neri passt de bal in één keer door. Bampa rent richting de bal. Bampa geeft een lange en hoge pass. Gîrbaciu springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Gîrbaciu passt de bal zonder na te denken. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri passt de bal zonder na te denken. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - juniperus57 2:0

8e minuut.
Meyer is nu in balbezit. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pawlak de bal. Pawlak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Stroev kopt de bal weg. Klungelig pakt Fiévet de bal. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu schiet op doel. Wendling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - juniperus57 3:0

13e minuut.
Cazal probeert de bal aan de voet te houden. Pawlak is nu in balbezit. Pawlak probeert naar een medespeler te passen. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Wendling trapt de bal weg van het doel. Cazal kopt de bal weg. Fiévet probeert de bal aan de voet te houden. Neri rent richting de bal. Neri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Wendling met een harde bal richting middenveld. Pawlak kopt de bal weg. Daar is Beaumont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu passt de bal in één keer door. Bure is nu in balbezit. Pawlak onderschept slim de pass. Pawlak haalt uit met een fantastische trap. Wendling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - juniperus57 4:0

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stroev zal de hoekschop nemen. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ... Guillon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - juniperus57 5:0

22e minuut.
Greenwood passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bampa de bal. Bampa passt de bal zonder na te denken. Greenwood rent richting de bal. Greenwood geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Stroev is nu in balbezit. Stroev passt de bal in één keer door. Daar is Gîrbaciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ... Beaumont probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

28e minuut.
Stroev is nu in balbezit. Stroev geeft een lange en hoge pass. Gîrbaciu kopt de bal weg. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gîrbaciu is nu in balbezit. Neri is nu in balbezit. Neri passt de bal met de wreef. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - juniperus57 6:0

33e minuut.
Bampa passt de bal in één keer door. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu probeert naar een medespeler te passen. Pawlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Bampa rent richting de bal. Bampa geeft een lange en hoge pass. Gîrbaciu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - juniperus57 7:0

35e minuut.
Thouvenel rent richting de bal. Thouvenel passt de bal in één keer door. Neri speelt de bal door. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - juniperus57 8:0

36e minuut.
Daar is Sinibaldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gîrbaciu verovert de bal door een tackle van achteren. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri haalt uit met een fantastische trap. Wendling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - juniperus57 9:0

37e minuut.
Cazal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazal met een sublieme pass. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap. Wendling probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Neri is nu in balbezit. Neri haalt uit met een fantastische trap. Wendling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - juniperus57 10:0

39e minuut.
Gîrbaciu passt de bal in één keer door. Neri rent richting de bal. Neri passt de bal in één keer door. Pawlak is nu in balbezit. Pawlak draait met de bal, schiet en ... Paal!

42e minuut.
Greenwood rent richting de bal. Bampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bampa geeft een hoge lob. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Wendling trapt de bal weg. Greenwood rent richting de bal. Greenwood speelt de bal door. Daar is Pawlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawlak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Greenwood kopt de bal weg. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu passt de bal in één keer door. Pawlak rent richting de bal. Pawlak haalt uit met een fantastische trap. Wendling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Tassi is nu in balbezit. Tassi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fiévet de bal. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap. Wendling bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bouquinière 10%, juniperus57 90%.
FC Bouquinière - juniperus57 10:0

48e minuut.
Fiévet geeft de bal voor. Sykta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sykta geeft de bal voor. Daar is Neri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - juniperus57 11:0

49e minuut.
Meyer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sinibaldi de bal. Cazal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlak verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Wendling met een harde bal richting middenveld. Bampa probeert naar een medespeler te passen. Pawlak speelt de bal door. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - juniperus57 12:0

58e minuut.
Cazal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlak onderschept slim de pass. Pawlak passt de bal zonder na te denken. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - juniperus57 13:0

61e minuut.
Germani met een sublieme pass. Stroev met een sublieme pass. Greenwood speelt de bal door. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gîrbaciu passt de bal in één keer door. Neri is nu in balbezit. Neri passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pawlak de bal. Pawlak schiet op doel. Wendling bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - juniperus57 14:0

65e minuut.
Pawlak rent richting de bal. Pawlak probeert naar een medespeler te passen. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap. Wendling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - juniperus57 15:0

67e minuut.
Bampa geeft een lange en hoge pass. Guillon rent richting de bal. Guillon geeft een lange en hoge pass. Pawlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - juniperus57 16:0

69e minuut.
Gîrbaciu is nu in balbezit. Neri is nu in balbezit. Gîrbaciu rent richting de bal. Neri rent richting de bal. Neri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Fiévet passt de bal in één keer door. Stroev rent richting de bal. Stroev probeert naar een medespeler te passen. Pawlak is nu in balbezit. Pawlak draait met de bal, schiet en ... Wendling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - juniperus57 17:0

75e minuut.
Greenwood speelt de bal door. Klungelig pakt Bampa de bal. Bampa geeft een lange en hoge pass. Gîrbaciu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - juniperus57 18:0

77e minuut.
Stroev verovert de bal door een tackle van achteren. Stroev geeft een lange en hoge pass. Neri geeft een hoge lob. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Neri passt de bal met de wreef. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu passt de bal in één keer door. Pawlak is nu in balbezit. Pawlak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - juniperus57 19:0

79e minuut.
Klungelig pakt Bure de bal. Pawlak rent richting de bal. Pawlak probeert naar een medespeler te passen. Neri bereikt de bal nog maar net als eerste. Neri schiet op doel. Paal! Stroev rent richting de bal. Stroev geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - juniperus57 20:0

82e minuut.
Pawlak rent richting de bal. Pawlak passt de bal met de wreef. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap. Wendling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - juniperus57 21:0

84e minuut.
Gîrbaciu passt de bal zonder na te denken. Daar is Pawlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ... Wendling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - juniperus57 22:0

85e minuut.
Stroev passt de bal in één keer door. Pawlak rent richting de bal. Pawlak probeert naar een medespeler te passen. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Wendling trapt de bal weg. Stroev kopt de bal weg. Beaumont kan de bal niet met de borst controleren. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Beaumont is nu in balbezit. Beaumont passt de bal in één keer door. Neri geeft een hoge lob. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bouquinière - juniperus57 23:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bouquinière 9%, juniperus57 91%.
FC Bouquinière - juniperus57 23:0