Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
les vinces France.
rosebud 2 Tactiek Vas-y Bonhomme
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
29 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 38.5
formidabel Schieten redelijk
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Rüzgaroğlu probeert naar een medespeler te passen. Glovacki is nu in balbezit. Glovacki passt de bal zonder na te denken. Cabaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaye haalt uit met een fantastische trap. Dumont bokst de bal weg.

3e minuut.
Poncet met een sublieme pass. Adams probeert naar een medespeler te passen. Rouge controleert de bal met de borst. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascal haalt uit met een fantastische trap. Pulcinella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. García de los Salmones probeert naar een medespeler te passen. Cabaye is nu in balbezit. Cabaye passt de bal in één keer door. Mézy is nu in balbezit. Mézy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
les vinces - France. 1:0

7e minuut.
Von Allmen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cabaye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabaye passt de bal met de wreef. Mézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mézy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
les vinces - France. 2:0

12e minuut.
Laurent is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Potasiński. Laurent is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Laurent zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lion is nu in balbezit. Rieper tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rieper krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Cabaye geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dard de bal. Mézy rent richting de bal. Mézy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
les vinces - France. 3:0

21e minuut.
Glovacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Glovacki passt de bal zonder na te denken. Laurent is nu in balbezit. Cabaye verovert de bal door een tackle van achteren. Cabaye haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
les vinces - France. 4:0

23e minuut.
Inworp. Potasiński met de inworp. Lemaire rent richting de bal. Von Allmen verovert de bal door een tackle van achteren. Von Allmen geeft een hoge lob. Dumont bokst de bal weg. Mézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mézy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
les vinces - France. 5:0

25e minuut.
Rouge probeert naar een medespeler te passen. Glovacki probeert de bal aan de voet te houden. Mézy rent richting de bal. Rüzgaroğlu is nu in balbezit. Rüzgaroğlu schiet op doel. Dumont verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cabaye springt en kopt de bal. Dumont probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Mézy onderschept slim de pass. Mézy probeert naar een medespeler te passen. Rüzgaroğlu rent richting de bal. Rüzgaroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
les vinces - France. 6:0

31e minuut.
Rouge passt de bal met de wreef. Potasiński is nu in balbezit. Potasiński passt de bal zonder na te denken. Cabaye is nu in balbezit. Cabaye draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Glovacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Potasiński de bal. Potasiński geeft een hoge lob. Mézy krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Von Allmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Allmen speelt de bal door. Rüzgaroğlu rent richting de bal. Rüzgaroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
les vinces - France. 7:0

39e minuut.
Von Allmen is nu in balbezit. Von Allmen probeert naar een medespeler te passen. Mézy is nu in balbezit. Mézy draait met de bal, schiet en ... Dumont probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
les vinces - France. 8:0

44e minuut.
Fidon geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Potasiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Von Allmen geeft de bal voor. Cabaye springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mézy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les vinces 27%, France. 73%.
les vinces - France. 8:0

49e minuut.
Cabaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaye geeft de bal voor. Daar is Dard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüzgaroğlu is nu in balbezit. Rüzgaroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
les vinces - France. 9:0

53e minuut.
Von Allmen heeft problemen om de bal te vangen. Von Allmen passt de bal met de wreef. Rüzgaroğlu is nu in balbezit. Rüzgaroğlu haalt uit met een fantastische trap. Dumont maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
les vinces - France. 10:0

54e minuut.
Glovacki geeft de bal voor. Potasiński is nu in balbezit. Potasiński geeft een lange en hoge pass. Mézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mézy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
les vinces - France. 11:0

58e minuut.
Potasiński geeft de bal voor. Dard heeft problemen om de bal te vangen. Cabaye met een sublieme pass. Klungelig pakt Rüzgaroğlu de bal. Rüzgaroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
les vinces - France. 12:0

61e minuut.
Rieper geeft de bal voor. Cabaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaye geeft een hoge lob. Mézy rent richting de bal. Mézy passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mignot is nu in balbezit. Mignot geeft de bal voor. Inworp. Potasiński met een snelle inworp. Von Allmen met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Von Allmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Allmen geeft een hoge lob. Cabaye is nu in balbezit. Mézy rent richting de bal. Mézy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
les vinces - France. 13:0

79e minuut.
Klungelig pakt Rouge de bal. Rouge probeert naar een medespeler te passen. Von Allmen probeert naar een medespeler te passen. Rüzgaroğlu rent richting de bal. Rüzgaroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
les vinces - France. 14:0

85e minuut.
Von Allmen geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Dard de bal onder controle te krijgen. Cabaye rent richting de bal. Cabaye schiet op doel. Laurent probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Von Allmen onderschept slim de pass. Von Allmen probeert naar een medespeler te passen. Potasiński heeft problemen om de bal te vangen. Potasiński geeft een lange en hoge pass. Mézy krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laurent probeert de bal met de borst te controleren. Potasiński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laurent. Laurent krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les vinces 34%, France. 66%.
les vinces - France. 14:0