Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C DIAKATE US Les Viltansou
BETON CIRE Tactiek Bzh Izel
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
61.4 gemiddelde waardering 61.5
uitstekend Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Daar is Muzyka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muzyka passt de bal zonder na te denken. Karkowski speelt de bal door. Huamin is nu in balbezit. Huamin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Muszasty rent richting de bal. Muszasty probeert naar een medespeler te passen. Mavrogenidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrogenidis haalt uit met een fantastische trap. Bartczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C DIAKATE - US Les Viltansou 0:1

12e minuut.
Chryplewski geeft een lange en hoge pass. Iváncsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Iváncsik geeft een lange en hoge pass. Huamin springt en kopt de bal. Madoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C DIAKATE - US Les Viltansou 1:1

16e minuut.
Iváncsik geeft de bal voor. Muzyka is nu in balbezit. Muzyka geeft een lange en hoge pass. Huamin maakt een snoekduik en kopt de bal. Madoń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C DIAKATE - US Les Viltansou 2:1

36e minuut.
Iváncsik onderschept slim de pass. Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu met een sublieme pass. Kristka is nu in balbezit. Oferma is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Niţescu speelt de bal door. Kristka rent richting de bal. Brynjason bereikt de bal nog maar net als eerste. Brynjason geeft een lange en hoge pass. Pupovac kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Molina passt de bal met de wreef. Muszasty speelt de bal door. Kristka bereikt de bal nog maar net als eerste. Oferma rent richting de bal. Oferma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Iváncsik is nu in balbezit. Iváncsik geeft een hoge lob. Muszasty is nu in balbezit. Huamin onderschept slim de pass. Huamin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C DIAKATE - US Les Viltansou 3:1

44e minuut.
Muzyka heeft problemen om de bal te vangen. Chryplewski onderschept slim de pass. Chryplewski geeft een lange en hoge pass. Mavrogenidis is nu in balbezit. Mavrogenidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C DIAKATE - US Les Viltansou 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C DIAKATE 50%, US Les Viltansou 50%.
F.C DIAKATE - US Les Viltansou 3:2

47e minuut.
Karkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Karkowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Żółkowski de bal. Karkowski is nu in balbezit. Karkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Muzyka is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Chryplewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Iváncsik onderschept slim de pass. Iváncsik met een sublieme pass. Muzyka rent richting de bal. Muzyka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Brynjason rent richting de bal. Brynjason geeft een hoge lob. Mavrogenidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrogenidis haalt uit met een fantastische trap. Bartczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C DIAKATE - US Les Viltansou 3:3

59e minuut.
Grozavu speelt de bal door. Pupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupovac passt de bal zonder na te denken. Mavrogenidis rent richting de bal. Mavrogenidis draait met de bal, schiet en ... Bartczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Muzyka rent richting de bal. Piwnicki is nu in balbezit. Muzyka onderschept slim de pass. Muzyka schiet op doel. Madoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C DIAKATE - US Les Viltansou 4:3

65e minuut.
Inworp. Matyja komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Karkowski heeft problemen om de bal te vangen. Niţescu rent richting de bal. Niţescu geeft een lange en hoge pass. Mavrogenidis is nu in balbezit. Mavrogenidis haalt uit met een fantastische trap. Bartczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Choudhury is nu in balbezit. Grozavu verovert de bal door een tackle van achteren. Grozavu geeft de bal voor. Mavrogenidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrogenidis haalt uit met een fantastische trap. Bartczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Karkowski geeft een hoge lob. Grabowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Huamin verovert de bal door een tackle van achteren. Huamin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C DIAKATE - US Les Viltansou 5:3

85e minuut.
Piwnicki geeft een hoge lob. Inworp. Matyja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karkowski geeft de bal voor. Choudhury maakt een snoekduik en kopt de bal. Madoń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C DIAKATE 54%, US Les Viltansou 46%.
F.C DIAKATE - US Les Viltansou 5:3