Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cacheux fc Rapid*Bucuresti
442 Tactiek MID
45% Balbezit 55%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 53
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.5 gemiddelde waardering 53.7
redelijk Schieten formidabel
zwak Passen goed
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Strzelecki kopt de bal weg. Wettergren rent richting de bal. Humiecki begaat een overtreding. Wettergren is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gajtkowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Velican probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
García Cubillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. García Cubillo bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Strzelecki neemt de hoekschop. Velican probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Purrunga probeert de bal aan de voet te houden. Dobrila is nu in balbezit. Kenéz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kenéz krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Perenda passt de bal zonder na te denken. Kenéz geeft een hoge lob. Humiecki heeft problemen om de bal te vangen. Melgarejo is nu in balbezit. Melgarejo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Parisio rent richting de bal. Parisio speelt de bal door. Strzelecki speelt de bal door. Wettergren heeft problemen om de bal te vangen. Wettergren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - Rapid*Bucuresti 0:1

9e minuut.
Strzelecki probeert naar een medespeler te passen. Wettergren bereikt de bal nog maar net als eerste. Purrunga is nu in balbezit. Wettergren onderschept slim de pass. Wettergren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Humiecki geeft een hoge lob. Perenda met een sublieme pass. Wettergren rent richting de bal. Wettergren schiet op doel. Velican werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - Rapid*Bucuresti 0:2

19e minuut.
Purrunga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kenéz met een snelle inworp. Melgarejo rent richting de bal. Melgarejo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kenéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenéz passt de bal zonder na te denken. Daar is Melgarejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melgarejo schiet op doel. Velican maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - Rapid*Bucuresti 0:3

22e minuut.
Daar is Gajtkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kenéz is nu in balbezit. Kenéz geeft de bal voor. Wettergren rent richting de bal. Wettergren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De Simone verovert de bal door een tackle van achteren. Jedynak onderschept slim de pass. Jedynak met een sublieme pass. Daar is Wettergren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wettergren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - Rapid*Bucuresti 0:4

29e minuut.
Jedynak speelt de bal door. Wettergren is nu in balbezit. Purrunga is nu in balbezit. Wettergren verovert de bal door een tackle van achteren. Wettergren schiet op doel. Velican bokst de bal weg.

38e minuut.
Ulema is nu in balbezit. da Silva e Souza rent richting de bal. Parisio bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva e Souza onderschept slim de pass. da Silva e Souza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Strzelecki met een sublieme pass. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wettergren bereikt de bal nog maar net als eerste. Wettergren haalt uit met een fantastische trap. Velican probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - Rapid*Bucuresti 0:5

41e minuut.
Gajtkowski passt de bal zonder na te denken. Kenéz rent richting de bal. Kenéz passt de bal met de wreef. Melgarejo rent richting de bal. Melgarejo schiet op doel. Velican kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wettergren bereikt de bal nog maar net als eerste. Wettergren draait met de bal, schiet en ... Velican probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - Rapid*Bucuresti 0:6

43e minuut.
Klungelig pakt Purrunga de bal. Wettergren is nu in balbezit. Wettergren schiet op doel. Na een snelle pass probeert Purrunga de bal onder controle te krijgen. Velican maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - Rapid*Bucuresti 0:7

44e minuut.
Wettergren geeft de bal voor. Daar is García Cubillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melgarejo is nu in balbezit. Wettergren is nu in balbezit. Wettergren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cacheux fc 80%, Rapid*Bucuresti 20%.
Cacheux fc - Rapid*Bucuresti 0:7

46e minuut.
Jedynak passt de bal zonder na te denken. Kenéz is nu in balbezit. Kenéz passt de bal in één keer door. Melgarejo is nu in balbezit. Melgarejo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Kenéz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Purrunga de bal. Wettergren rent richting de bal. Wettergren draait met de bal, schiet en ... Velican probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Szymański geeft een lange en hoge pass. Inworp. Strzelecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wettergren is nu in balbezit. Wettergren haalt uit met een fantastische trap. Velican verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strzelecki met een snelle inworp. Wettergren bereikt de bal nog maar net als eerste. Wettergren draait met de bal, schiet en ... Velican probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - Rapid*Bucuresti 0:8

50e minuut.
Dobrila geeft een lange en hoge pass. Inworp. Perenda met de inworp. Kenéz geeft een lange en hoge pass. Wettergren springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Purrunga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tussen de bal. Strzelecki speelt de bal door. Wettergren is nu in balbezit. Wettergren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Perenda kopt de bal weg. Klungelig pakt Dobrila de bal. Kenéz verovert de bal door een tackle van achteren. Kenéz geeft een lange en hoge pass. Wettergren krijgt zijn hoofd ertegen. Velican kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kenéz neemt de hoekschop. Velican speelt de bal door. Strzelecki kopt de bal weg. Wettergren kan de bal niet met de borst controleren. Wettergren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Daar is Humiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melgarejo verovert de bal door een tackle van achteren. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De Simone bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski onderschept slim de pass. Gajtkowski met een sublieme pass. Melgarejo is nu in balbezit. Melgarejo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - Rapid*Bucuresti 0:9

64e minuut.
García Cubillo heeft problemen om de bal te vangen. Gajtkowski rent richting de bal. Gajtkowski passt de bal met de wreef. Wettergren bereikt de bal nog maar net als eerste. Wettergren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Strzelecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wettergren is nu in balbezit. Wettergren passt de bal met de wreef. Melgarejo is nu in balbezit. Melgarejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - Rapid*Bucuresti 0:10

70e minuut.
Perenda kopt de bal weg. Kenéz met een sublieme pass. Melgarejo is nu in balbezit. Melgarejo haalt uit met een fantastische trap. Velican probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - Rapid*Bucuresti 0:11

74e minuut.
Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski passt de bal zonder na te denken. Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo draait met de bal, schiet en ... Velican werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - Rapid*Bucuresti 0:12

80e minuut.
Dobrila geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kenéz met de inworp. Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Jedynak verovert de bal door een tackle van achteren. Jedynak passt de bal zonder na te denken. Gajtkowski probeert naar een medespeler te passen. Wettergren bereikt de bal nog maar net als eerste. Wettergren draait met de bal, schiet en ... Paal! Velican probeert wanhopig de bal te grijpen. Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - Rapid*Bucuresti 0:13

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kenéz zal de hoekschop nemen. Strzelecki met een sublieme pass. Wettergren rent richting de bal. Wettergren haalt uit met een fantastische trap. Velican probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Ulema rent richting de bal. Perenda onderschept slim de pass. Perenda speelt de bal door. Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Jedynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski rent richting de bal. Gajtkowski passt de bal met de wreef. Wettergren is nu in balbezit. Wettergren haalt uit met een fantastische trap. Velican probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Dobrila rent richting de bal. Kenéz onderschept slim de pass. Kenéz probeert naar een medespeler te passen. Melgarejo is nu in balbezit. Melgarejo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cacheux fc 81%, Rapid*Bucuresti 19%.
Cacheux fc - Rapid*Bucuresti 0:13