Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc flaumont Rupella
Sweep Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
22 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 21.7
solide Schieten zwak
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Bonhomme heeft problemen om de bal te vangen. Pesto rent richting de bal. Pesto met een sublieme pass. Laferrera rent richting de bal. Laferrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc flaumont - Rupella 1:0

14e minuut.
Georget is nu in balbezit. Georget geeft een lange en hoge pass. Laferrera kopt de bal weg. Leniec rent richting de bal. Leniec schiet op doel. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Buia trapt de bal weg. Pesto kopt de bal weg. Sylla heeft problemen om de bal te vangen. Laferrera rent richting de bal. Laferrera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc flaumont - Rupella 2:0

23e minuut.
Georget rent richting de bal. Georget met een sublieme pass. Leniec rent richting de bal. Leniec haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sylla de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Picard neemt de hoekschop. Laferrera krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Leniec springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc flaumont - Rupella 3:0

28e minuut.
Picard met een sublieme pass. Daar is Leniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laferrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Laferrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc flaumont - Rupella 4:0

39e minuut.
Rose onderschept slim de pass. Rose geeft de bal voor. Laporte kopt de bal weg. Pesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesto geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc flaumont 26%, Rupella 74%.
fc flaumont - Rupella 4:0

48e minuut.
Sylla passt de bal in één keer door. Bruneau rent richting de bal. Bruneau speelt de bal door. Laferrera rent richting de bal. Laferrera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc flaumont - Rupella 5:0

58e minuut.
Picard kopt de bal weg. Leniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesto met een sublieme pass. Klungelig pakt Laferrera de bal. Laferrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc flaumont - Rupella 6:0

61e minuut.
Anne is nu in balbezit. Desbois verovert de bal door een tackle van achteren. Desbois geeft een lange en hoge pass. Puget rent richting de bal. Puget schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Leniec is nu in balbezit. Sylla verovert de bal door een tackle van achteren. Pesto speelt de bal door. Laferrera is nu in balbezit. Laferrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Leniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesto passt de bal met de wreef. Leniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Leniec schiet op doel. Rénier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc flaumont - Rupella 7:0

68e minuut.
Laferrera rent richting de bal. Daar is Laferrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laferrera passt de bal zonder na te denken. Leniec is nu in balbezit. Leniec draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Leniec rent richting de bal. Leniec probeert naar een medespeler te passen. Sylla controleert de bal met de borst. Laferrera rent richting de bal. Laferrera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Pesto met een sublieme pass. Georget is nu in balbezit. Georget probeert naar een medespeler te passen. Leniec rent richting de bal. Leniec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Pujol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rénier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Bruneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesto is nu in balbezit. Pesto passt de bal met de wreef. Finster kan de bal niet met de borst controleren. Finster geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bonhomme rent richting de bal. Pesto onderschept slim de pass. Pesto geeft een hoge lob. Daar is Laferrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laferrera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc flaumont 39%, Rupella 61%.
fc flaumont - Rupella 7:0