Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
US Les Viltansou France.
Bzh Izel Tactiek Vas-y Bonhomme
57% Balbezit 43%
15% Spel op eigen helft 85%
49 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
54.5 gemiddelde waardering 33.2
uitmuntend Schieten redelijk
uitstekend Passen matig
goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Le Bail bereikt de bal nog maar net als eerste. Oferma onderschept slim de pass. Oferma passt de bal met de wreef. Habelt is nu in balbezit. Habelt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Pupovac rent richting de bal. Pupovac geeft een hoge lob. Mavrogenidis kopt de bal weg. Habelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Pupovac probeert naar een medespeler te passen. Daar is Oferma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fidon probeert naar een medespeler te passen. Larqué bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelt onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Niţescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Habelt is nu in balbezit. Habelt speelt de bal door. Mavrogenidis is nu in balbezit. Mavrogenidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - France. 1:0

8e minuut.
Pupovac rent richting de bal. Pupovac geeft de bal voor. Habelt rent richting de bal. Mavrogenidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrogenidis draait met de bal, schiet en ... Paal!

9e minuut.
Niţescu met een sublieme pass. Habelt is nu in balbezit. Habelt passt de bal in één keer door. Mavrogenidis is nu in balbezit. Mavrogenidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - France. 2:0

13e minuut.
Fidon onderschept slim de pass. Pupovac rent richting de bal. Pupovac passt de bal met de wreef. Habelt is nu in balbezit. Habelt schiet op doel. Dumont probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mavrogenidis rent richting de bal. Paal!

16e minuut.
Rico geeft de bal voor. Pupovac kan de bal niet met de borst controleren. Pupovac passt de bal zonder na te denken. Mavrogenidis is nu in balbezit. Mavrogenidis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Desprez is nu in balbezit. Chwalibogowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chwalibogowski geeft een hoge lob. Mavrogenidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrogenidis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Hamard is nu in balbezit. Habelt verovert de bal door een tackle van achteren. Habelt geeft een lange en hoge pass. Mavrogenidis rent richting de bal. Mavrogenidis schiet op doel. Dumont verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Laurent met een sublieme pass. Sarramagna controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Grozavu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mavrogenidis rent richting de bal. Mavrogenidis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pupovac geeft een lange en hoge pass. Daar is Mavrogenidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rico rent richting de bal. Habelt verovert de bal door een tackle van achteren. Habelt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - France. 3:0

25e minuut.
Grozavu heeft problemen om de bal te vangen. Grozavu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rico de bal. Oferma is nu in balbezit. Oferma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mavrogenidis is nu in balbezit. Mavrogenidis haalt uit met een fantastische trap. Dumont werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - France. 4:0

27e minuut.
Niţescu passt de bal zonder na te denken. Pupovac met een sublieme pass. Klungelig pakt Habelt de bal. Mavrogenidis rent richting de bal. Mavrogenidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - France. 5:0

28e minuut.
Sarramagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupovac onderschept slim de pass. Pupovac met een sublieme pass. Habelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Habelt bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Niţescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oferma springt en kopt de bal. Dumont maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - France. 6:0

30e minuut.
Lemaire met een sublieme pass. Klungelig pakt Sarramagna de bal. Oferma is nu in balbezit. Oferma geeft een lange en hoge pass. Mavrogenidis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Hamard probeert naar een medespeler te passen. Mavrogenidis is nu in balbezit. Fidon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fidon krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Dumont met een sublieme pass. Le Bail controleert de bal met de borst. Pupovac probeert naar een medespeler te passen. Oferma is nu in balbezit. Oferma schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Sarramagna probeert de bal met de borst te controleren. Grozavu is nu in balbezit. Grozavu geeft een hoge lob. Mavrogenidis rent richting de bal. Mavrogenidis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Pupovac passt de bal zonder na te denken. Niţescu is nu in balbezit. Niţescu probeert naar een medespeler te passen. Habelt rent richting de bal. Habelt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - France. 7:0

44e minuut.
Desprez met een sublieme pass. Larqué is nu in balbezit. Mavrogenidis verovert de bal door een tackle van achteren. Mavrogenidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - France. 8:0

45e minuut.
Pascal komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Les Viltansou 17%, France. 83%.
US Les Viltansou - France. 8:0

48e minuut.
Inworp. Grozavu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pupovac met een sublieme pass. Oferma rent richting de bal. Oferma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Dumont met een harde bal richting middenveld. Pupovac kopt de bal weg. Oferma rent richting de bal. Oferma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - France. 9:0

50e minuut.
Chryplewski heeft problemen om de bal te vangen. Chryplewski met een sublieme pass. Grabowski speelt de bal door. Oferma is nu in balbezit. Oferma draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

52e minuut.
Inworp. Habelt met een snelle inworp. Niţescu geeft een hoge lob. Mavrogenidis heeft problemen om de bal te vangen. Mavrogenidis schiet op doel. Dumont bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Niţescu neemt de hoekschop. Habelt springt en kopt de bal. Daar is Fidon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Niţescu neemt de hoekschop. Habelt speelt de bal door. Mavrogenidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrogenidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - France. 10:0

59e minuut.
Le Bail bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bail speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sarramagna stond buitenspel. Grozavu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mavrogenidis is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mavrogenidis is nu in balbezit. Mavrogenidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - France. 11:0

61e minuut.
Habelt is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Larqué met een snelle inworp. Habelt rent richting de bal. Habelt schiet op doel. Dumont kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Oferma haalt uit met een fantastische trap. Fidon controleert de bal met de borst. Mavrogenidis met een sublieme pass. Oferma rent richting de bal. Oferma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Grozavu verovert de bal door een tackle van achteren. Grozavu geeft een hoge lob. Mavrogenidis is nu in balbezit. Mavrogenidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - France. 12:0

70e minuut.
Chwalibogowski met een sublieme pass. Daar is Niţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niţescu probeert naar een medespeler te passen. Habelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - France. 13:0

72e minuut.
Pupovac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţescu met een sublieme pass. Mavrogenidis is nu in balbezit. Mavrogenidis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oferma rent richting de bal. Oferma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - France. 14:0

73e minuut.
Grabowski onderschept slim de pass. Niţescu probeert naar een medespeler te passen. Habelt is nu in balbezit. Habelt haalt uit met een fantastische trap. Dumont werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - France. 15:0

74e minuut.
Klungelig pakt Pascal de bal. Pascal passt de bal met de wreef. Desprez bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelt rent richting de bal. Habelt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daar is Pupovac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pupovac probeert naar een medespeler te passen. Mavrogenidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrogenidis haalt uit met een fantastische trap. Dumont maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - France. 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Les Viltansou 14%, France. 86%.
US Les Viltansou - France. 16:0