Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cacheux fc FC Amiens
442 Tactiek 442 serré
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.5 gemiddelde waardering 52.8
good Schieten excellent
weak Passen very good
average Verdedigen good


2e minuut.
Velican met een sublieme pass. Daar is De Simone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banaś speelt de bal door. Furios is nu in balbezit. Furios draait met de bal, schiet en ... Velican kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - FC Amiens 0:1

4e minuut.
Humiecki onderschept slim de pass. Humiecki geeft een hoge lob. Fiček kopt de bal weg. Furios is nu in balbezit. Banaś geeft een lange en hoge pass. Velican bokst de bal weg.

5e minuut.
Velican trapt de bal weg van het doel. Saulep kopt de bal weg. García Cubillo heeft problemen om de bal te vangen. Furios rent richting de bal. Furios schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Fina verovert de bal door een tackle van achteren. Saulep met een sublieme pass. Di Santo probeert naar een medespeler te passen. Berendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendsen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Saulep onderschept slim de pass. Saulep geeft de bal voor. Humiecki rent richting de bal. Berendsen verovert de bal door een tackle van achteren. Berendsen draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - FC Amiens 0:2

15e minuut.
Daar is Tussen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furios is nu in balbezit. Furios passt de bal in één keer door. Berendsen rent richting de bal. Berendsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - FC Amiens 0:3

16e minuut.
Dobrila probeert naar een medespeler te passen. García Cubillo is nu in balbezit. Berendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Furios de bal. Furios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Purrunga probeert de bal met de borst te controleren. Berendsen rent richting de bal. Berendsen passt de bal in één keer door. Furios bereikt de bal nog maar net als eerste. Furios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Inworp. Di Santo met een snelle inworp. García Cubillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Furios onderschept slim de pass. Furios haalt uit met een fantastische trap. Velican verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Banaś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Furios bereikt de bal nog maar net als eerste. Furios geeft een hoge lob. Berendsen rent richting de bal. Berendsen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Banaś verovert de bal door een tackle van achteren. Banaś probeert naar een medespeler te passen. Furios rent richting de bal. Furios geeft een lange en hoge pass. Berendsen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Humiecki verovert de bal door een tackle van achteren. García Cubillo speelt de bal door. Daar is De Simone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berendsen is nu in balbezit. Berendsen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Banaś heeft problemen om de bal te vangen. Furios is nu in balbezit. Furios met een sublieme pass. Berendsen rent richting de bal. Berendsen draait met de bal, schiet en ... Velican bokst de bal weg.

35e minuut.
Furios verovert de bal door een tackle van achteren. Humiecki rent richting de bal. Furios verovert de bal door een tackle van achteren. Furios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - FC Amiens 0:4

37e minuut.
Franzoni geeft de bal voor. Inworp. Tussen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szymański geeft een hoge lob. Ulema geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
De Simone verovert de bal door een tackle van achteren. Pekić is nu in balbezit. De Simone begaat een overtreding. Pekić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cacheux fc 74%, FC Amiens 26%.
Cacheux fc - FC Amiens 0:4

48e minuut.
Di Santo met een snelle inworp. Berendsen rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Dobrila ... Strafschop! Dobrila krijgt een gele kaart. Berendsen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Berendsen neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - FC Amiens 0:5

49e minuut.
Berendsen passt de bal in één keer door. Daar is Banaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pekić geeft een lange en hoge pass. Furios bereikt de bal nog maar net als eerste. Furios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - FC Amiens 0:6

51e minuut.
Pekić rent richting de bal. Pekić passt de bal zonder na te denken. Furios rent richting de bal. Furios schiet op doel. Velican werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - FC Amiens 0:7

51e minuut.
De Simone met een sublieme pass. Ulema bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulema met een sublieme pass. da Silva e Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva e Souza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Sucigan heeft problemen om de bal te vangen. Sucigan geeft een hoge lob. Szymański kopt de bal weg. Berendsen is nu in balbezit. Berendsen draait met de bal, schiet en ... Velican kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Furios is nu in balbezit. Furios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - FC Amiens 0:8

61e minuut.
Di Santo onderschept slim de pass. Di Santo met een sublieme pass. Banaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Furios is nu in balbezit. Furios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Velican met een sublieme pass. Srebrny is nu in balbezit. Srebrny geeft de bal voor. Berendsen is nu in balbezit. Berendsen schiet op doel. Velican bokst de bal weg.

69e minuut.
Berendsen verovert de bal door een tackle van achteren. Furios is nu in balbezit. Furios met een sublieme pass. Klungelig pakt Berendsen de bal. Berendsen schiet op doel. Velican kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baldon komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Ulema probeert de bal met de borst te controleren. Di Santo probeert naar een medespeler te passen. Banaś speelt de bal door. Furios bereikt de bal nog maar net als eerste. Furios haalt uit met een fantastische trap. Velican probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Pekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekić passt de bal zonder na te denken. Humiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldon verovert de bal door een tackle van achteren. Baldon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Saulep speelt de bal door. Di Santo rent richting de bal. Di Santo speelt de bal door. Furios heeft problemen om de bal te vangen. Furios haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - FC Amiens 0:9

77e minuut.
Inworp. Lopetrone komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Saulep rent richting de bal. da Silva e Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. Saulep is nu in balbezit. da Silva e Souza verovert de bal door een tackle van achteren. da Silva e Souza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Klungelig pakt Furios de bal. Furios passt de bal zonder na te denken. Humiecki rent richting de bal. Baldon onderschept slim de pass. Baldon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - FC Amiens 0:10

86e minuut.
Di Santo is nu in balbezit. da Silva e Souza verovert de bal door een tackle van achteren. da Silva e Souza passt de bal in één keer door. Fina is nu in balbezit. Fina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Błoch met een harde bal richting middenveld. Pekić kopt de bal weg. Humiecki is nu in balbezit. Furios onderschept slim de pass. Furios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cacheux fc - FC Amiens 0:11

88e minuut.
Tussen met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Baldon de bal onder controle te krijgen. Humiecki is nu in balbezit. Baldon verovert de bal door een tackle van achteren. Baldon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cacheux fc 67%, FC Amiens 33%.
Cacheux fc - FC Amiens 0:11