Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
les vinces US Les Viltansou
rosebud 2 Tactiek Bzh Izel
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
59.1 gemiddelde waardering 59.3
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


14e minuut.
García de los Salmones probeert naar een medespeler te passen. Von Allmen is nu in balbezit. Von Allmen speelt de bal door. Mézy is nu in balbezit. Mézy draait met de bal, schiet en ... Madoń bokst de bal weg.

17e minuut.
Daar is Rouge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mavrogenidis rent richting de bal. Vnuck rent richting de bal. Mavrogenidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrogenidis haalt uit met een fantastische trap. Pulcinella bokst de bal weg.

20e minuut.
Rouge onderschept slim de pass. Vnuck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrogenidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrogenidis haalt uit met een fantastische trap. Pulcinella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Niţescu is nu in balbezit. Niţescu passt de bal in één keer door. Borge probeert naar een medespeler te passen. Mavrogenidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrogenidis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Gutierrez maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vnuck kopt de bal weg. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelt onderschept slim de pass. Habelt draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
les vinces - US Les Viltansou 0:1

31e minuut.
Potasiński rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Potasiński met een snelle inworp. Von Allmen geeft de bal voor. Mézy maakt een snoekduik en kopt de bal. Madoń bokst de bal weg.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borge met de inworp. Niţescu geeft de bal voor. Mavrogenidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrogenidis haalt uit met een fantastische trap. Pulcinella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Klungelig pakt Vnuck de bal. Vnuck passt de bal zonder na te denken. Borge speelt de bal door. Mavrogenidis rent richting de bal. Mavrogenidis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Adams geeft een lange en hoge pass. Rüzgaroğlu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borge. Borge krijgt een gele kaart. Rüzgaroğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Von Allmen met een snel genomen vrije trap. Rüzgaroğlu kopt de bal weg. Potasiński geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les vinces 59%, US Les Viltansou 41%.
les vinces - US Les Viltansou 0:1

63e minuut.
Von Allmen rent richting de bal. Vnuck verovert de bal door een tackle van achteren. Vnuck met een sublieme pass. Mavrogenidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrogenidis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Adams kopt de bal weg. Potasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Habelt. Habelt krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Rüzgaroğlu is nu in balbezit. Chryplewski met een sublieme pass. Rüzgaroğlu rent richting de bal. Rüzgaroğlu haalt uit met een fantastische trap. Madoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
les vinces - US Les Viltansou 1:1

72e minuut.
Chryplewski passt de bal in één keer door. Borge rent richting de bal. Borge speelt de bal door. Vnuck bereikt de bal nog maar net als eerste. Vnuck schiet op doel. Pulcinella bokst de bal weg.

77e minuut.
Rieper geeft de bal voor. Potasiński is nu in balbezit. Inworp. Potasiński met een snelle inworp. Von Allmen geeft de bal voor. Madoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Mavrogenidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mavrogenidis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niţescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vnuck maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Gutierrez met een sublieme pass. Habelt probeert de bal aan de voet te houden. Rieper rent richting de bal. Habelt onderschept slim de pass. Habelt schiet op doel. Pulcinella bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les vinces 52%, US Les Viltansou 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
les vinces - US Les Viltansou 1:1