Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:54
  • Competitiewedstrijd: National.04
  • Stadion: FC Amiens Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 17625
FC Amiens Rapid*Bucuresti
442 serré Tactiek MID
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 53.8
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Strzelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Santo probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Strzelecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Melgarejo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sucigan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amiens - Rapid*Bucuresti 0:1

7e minuut.
Gajtkowski speelt de bal door. Igaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Melgarejo rent richting de bal. Melgarejo haalt uit met een fantastische trap. Błoch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amiens - Rapid*Bucuresti 0:2

16e minuut.
Kenéz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gajtkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajtkowski passt de bal in één keer door. Melgarejo rent richting de bal. Melgarejo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Berendsen de bal. Igaz met een sublieme pass. Furios rent richting de bal. Furios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amiens - Rapid*Bucuresti 1:2

41e minuut.
Gajtkowski speelt de bal door. Strzelecki is nu in balbezit. Franzoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Strzelecki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Amiens 64%, Rapid*Bucuresti 36%.
FC Amiens - Rapid*Bucuresti 1:2

52e minuut.
Srebrny onderschept slim de pass. Igaz is nu in balbezit. Igaz speelt de bal door. Berendsen is nu in balbezit. Berendsen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Manzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzato geeft een lange en hoge pass. Fiček geeft de bal voor. Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Banaś is nu in balbezit. Banaś met een sublieme pass. Perenda rent richting de bal. Furios onderschept slim de pass. Furios draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Jedynak geeft een lange en hoge pass. Franzoni met een sublieme pass. Igaz rent richting de bal. Igaz geeft de bal voor. Furios springt en kopt de bal. Suksela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Amiens - Rapid*Bucuresti 2:2

66e minuut.
Suksela met een sublieme pass. Banaś kopt de bal weg. Furios is nu in balbezit. Furios haalt uit met een fantastische trap. Suksela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amiens - Rapid*Bucuresti 3:2

71e minuut.
Manzato geeft de bal voor. Sucigan rent richting de bal. Melgarejo verovert de bal door een tackle van achteren. Melgarejo draait met de bal, schiet en ... Błoch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Amiens - Rapid*Bucuresti 3:3

73e minuut.
Daar is Di Santo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Santo met een sublieme pass. Szmak verovert de bal door een tackle van achteren. Berendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Manzato rent richting de bal. Manzato geeft een lange en hoge pass. Di Santo probeert naar een medespeler te passen. Berendsen is nu in balbezit. Berendsen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Suksela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Amiens 51%, Rapid*Bucuresti 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Amiens - Rapid*Bucuresti 3:3