Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:54
  • Competitiewedstrijd: National.04
  • Stadion: TITI FC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3094
TITI FC fc flaumont
523 Tactiek Sweep
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39 gemiddelde waardering 35.5
goed Schieten goed
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Ben Bouali geeft een hoge lob. Inworp. Picard met een snelle inworp. Bernuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernuzzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Laferrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Laferrera passt de bal zonder na te denken. Leniec rent richting de bal. Leniec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gerasimyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Leniec onderschept slim de pass. Leniec schiet op doel. Lechón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - fc flaumont 0:1

6e minuut.
Anne verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vandendriessche neemt de hoekschop. Bernuzzo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TITI FC - fc flaumont 1:1

15e minuut.
Bruneau geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vandendriessche met een snelle inworp. Geronimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Geronimi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - fc flaumont 2:1

20e minuut.
Daar is Leniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doeltrap. Lechón trapt de bal weg van het doel. Pesto heeft problemen om de bal te vangen. Pesto geeft de bal voor. Lechón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Finster is nu in balbezit. Finster geeft de bal voor. Daar is Laporte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konate bereikt de bal nog maar net als eerste. Konate schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Buia met een harde bal richting middenveld. Mindonnet kopt de bal weg. Konate heeft problemen om de bal te vangen. Bernuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernuzzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bruneau is nu in balbezit. Anne rent richting de bal. Gerasimyuk maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Gerasimyuk moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gerasimyuk schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

30e minuut.
Spasov passt de bal met de wreef. Konate is nu in balbezit. Konate passt de bal in één keer door. Bernuzzo rent richting de bal. Bernuzzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Laporte probeert naar een medespeler te passen. Pesto probeert de bal met de borst te controleren. Mindonnet rent richting de bal. Bernuzzo is nu in balbezit. Bernuzzo draait met de bal, schiet en ... Buia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - fc flaumont 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TITI FC 44%, fc flaumont 56%.
TITI FC - fc flaumont 3:1

52e minuut.
Coulon geeft de bal voor. Geronimi kopt de bal weg. Daar is Bruneau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mindonnet rent richting de bal. Mindonnet haalt uit met een fantastische trap. Buia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Pesto geeft een hoge lob. Spasov probeert de bal met de borst te controleren. Laferrera is nu in balbezit. Laferrera schiet op doel. Lechón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buia trapt de bal weg van het doel. Pesto kopt de bal weg. Bernuzzo rent richting de bal. Bernuzzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Finster speelt de bal door. Spasov verovert de bal door een tackle van achteren. Laferrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Laferrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TITI FC - fc flaumont 3:2

69e minuut.
Spasov speelt de bal door. Geronimi rent richting de bal. Met opzet legt Anne zijn tegenspeler op de grond. Anne krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Finster is nu in balbezit. Bernuzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Bernuzzo probeert naar een medespeler te passen. Geronimi rent richting de bal. Geronimi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Vandendriessche geeft de bal voor. Plotna kopt de bal weg. Klungelig pakt Bruneau de bal. Geronimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Geronimi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TITI FC 42%, fc flaumont 58%.
TITI FC - fc flaumont 3:2