Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:50
  • Competitiewedstrijd: National.04
  • Stadion: Béziers Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 30104
Béziers France.
442 Tactiek Vas-y Bonhomme
63% Balbezit 37%
27% Spel op eigen helft 73%
21 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 35.4
outstanding Schieten adequate
solid Passen average
solid Verdedigen weak


5e minuut.
Bezerra passt de bal in één keer door. Kapłański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłański passt de bal in één keer door. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Béziers - France. 1:0

6e minuut.
Peixoto passt de bal met de wreef. Vanzolini rent richting de bal. Vanzolini speelt de bal door. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Béziers - France. 2:0

13e minuut.
Węgorowski passt de bal met de wreef. Bezerra rent richting de bal. Bezerra probeert naar een medespeler te passen. Kapłański is nu in balbezit. Kapłański schiet op doel. Dumont bokst de bal weg. Bezerra probeert de bal met de borst te controleren. Rico rent richting de bal. Bezerra begaat een overtreding. Bezerra krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Rijsseghem met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Vanzolini de bal onder controle te krijgen. Héjjas probeert naar een medespeler te passen. Kapłański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Cherubino geeft een hoge lob. Rico kopt de bal weg. Vanzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski is nu in balbezit. Węgorowski draait met de bal, schiet en ... Dumont probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Béziers - France. 3:0

25e minuut.
Poncet rent richting de bal. Rijsseghem onderschept slim de pass. Rijsseghem probeert naar een medespeler te passen. Kapłański is nu in balbezit. Kapłański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kapłański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłański passt de bal in één keer door. Héjjas probeert naar een medespeler te passen. Peixoto rent richting de bal. Peixoto geeft een lange en hoge pass. Dumont probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Węgorowski de bal. Węgorowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Béziers - France. 4:0

29e minuut.
Cherubino probeert naar een medespeler te passen. Daar is Węgorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poncet rent richting de bal. Węgorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Węgorowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Węgorowski passt de bal zonder na te denken. Rijsseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijsseghem speelt de bal door. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Węgorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Węgorowski speelt de bal door. Bezerra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kapłański de bal. Kapłański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Vanzolini probeert naar een medespeler te passen. Héjjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Héjjas probeert naar een medespeler te passen. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Béziers 34%, France. 66%.
Béziers - France. 4:0

47e minuut.
Inworp. Héjjas met een snelle inworp. Sarramagna is nu in balbezit. Kapłański verovert de bal door een tackle van achteren. Kapłański geeft een lange en hoge pass. Dumont kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Larqué passt de bal in één keer door. Bezerra rent richting de bal. Bezerra passt de bal met de wreef. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Węgorowski is nu in balbezit. Vanzolini is nu in balbezit. Vanzolini probeert naar een medespeler te passen. Kapłański rent richting de bal. Kapłański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Héjjas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kapłański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fidon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kapłański is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Węgorowski neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Béziers - France. 5:0

56e minuut.
Inworp. Ginola komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bezerra passt de bal met de wreef. Peixoto geeft de bal voor. Rijsseghem rent richting de bal. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski haalt uit met een fantastische trap. Ginola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Bezerra rent richting de bal. Bezerra geeft een lange en hoge pass. Daar is Mignot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapłański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłański draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Héjjas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Raynal komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Bezerra met een sublieme pass. Cherubino heeft problemen om de bal te vangen. Cherubino met een sublieme pass. Rijsseghem is nu in balbezit. Rijsseghem geeft de bal voor. Ginola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kapłański krijgt zijn hoofd ertegen. Ginola werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Daar is Sarramagna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Sarramagna geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raynal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapłański is nu in balbezit. Kapłański geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Vanzolini geeft een hoge lob. Fidon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rico is nu in balbezit. Kapłański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłański draait met de bal, schiet en ... Ginola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Béziers 20%, France. 80%.
Béziers - France. 5:0