Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:50
  • Competitiewedstrijd: National.04
  • Stadion: FC Amiens Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 16009
FC Amiens les vinces
442 serré Tactiek rosebud 2
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 60.3
solide Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Adams passt de bal met de wreef. Franzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzoni probeert naar een medespeler te passen. Rüzgaroğlu rent richting de bal. Rüzgaroğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amiens - les vinces 0:1

7e minuut.
Cabaye passt de bal in één keer door. Srebrny is nu in balbezit. Mézy onderschept slim de pass. Mézy haalt uit met een fantastische trap. Błoch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Klungelig pakt Glovacki de bal. Melechowicz rent richting de bal. Glovacki verovert de bal door een tackle van achteren. Glovacki geeft de bal voor. Mézy springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Saulep bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüzgaroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Fiček begaat een overtreding. Fiček krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Rüzgaroğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Von Allmen komt bij de bal en schiet. Cabaye springt en kopt de bal. Mézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mézy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Amiens - les vinces 0:2

21e minuut.
Cabaye kopt de bal weg. Rüzgaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saulep tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saulep krijgt een gele kaart. Rüzgaroğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Von Allmen met een snel genomen vrije trap. Mézy krijgt zijn hoofd ertegen. Błoch bokst de bal weg.

32e minuut.
García de los Salmones is nu in balbezit. García de los Salmones met een sublieme pass. Von Allmen rent richting de bal. Von Allmen geeft een lange en hoge pass. Mézy krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Potasiński speelt de bal door. Cabaye heeft problemen om de bal te vangen. Cabaye met een sublieme pass. Mézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mézy schiet op doel. Błoch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Melechowicz heeft problemen om de bal te vangen. Glovacki onderschept slim de pass. Glovacki geeft een hoge lob. Mézy krijgt zijn hoofd ertegen. Cabaye krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Potasiński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cabaye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabaye speelt de bal door. Mézy is nu in balbezit. Mézy schiet op doel. Błoch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Amiens 69%, les vinces 31%.
FC Amiens - les vinces 0:2

47e minuut.
Von Allmen passt de bal met de wreef. Mézy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Srebrny. Mézy raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Von Allmen neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Glovacki rent richting de bal. Glovacki passt de bal met de wreef. Potasiński speelt de bal door. Cabaye rent richting de bal. Cabaye haalt uit met een fantastische trap. Błoch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Berendsen komt het veld opgelopen. Furios komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Glovacki probeert naar een medespeler te passen. Cabaye heeft problemen om de bal te vangen. Cabaye speelt de bal door. Mézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mézy haalt uit met een fantastische trap. Błoch bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Błoch trapt de bal weg van het doel. Glovacki kopt de bal weg. Daar is Rüzgaroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüzgaroğlu passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Amiens 53%, les vinces 47%.
FC Amiens - les vinces 0:2