Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
US Les Viltansou TITI FC
Bzh Izel Tactiek 523
55% Balbezit 45%
22% Spel op eigen helft 78%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
52.5 gemiddelde waardering 36.7
outstanding Schieten average
very good Passen weak
solid Verdedigen adequate


6e minuut.
Kristka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrogenidis is nu in balbezit. Kristka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - TITI FC 1:0

8e minuut.
Mindonnet passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Muszasty de bal. Muszasty geeft de bal voor. Mavrogenidis springt en kopt de bal. Lechón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - TITI FC 2:0

11e minuut.
Gutierrez probeert naar een medespeler te passen. Kristka is nu in balbezit. Kristka passt de bal zonder na te denken. Mavrogenidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrogenidis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Mavrogenidis met een sublieme pass. Kristka is nu in balbezit. Kristka met een sublieme pass. Oferma is nu in balbezit. Oferma draait met de bal, schiet en ... Lechón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muszasty onderschept slim de pass. Ben Bouali is nu in balbezit. Muszasty begaat een overtreding. Muszasty krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Gutierrez passt de bal zonder na te denken. Muszasty rent richting de bal. Muszasty passt de bal zonder na te denken. Mavrogenidis rent richting de bal. Mavrogenidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - TITI FC 3:0

21e minuut.
Chryplewski met een sublieme pass. Mavrogenidis rent richting de bal. Mavrogenidis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Oferma de bal. Oferma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kristka rent richting de bal. Lenormand is nu in balbezit. Kristka onderschept slim de pass. Kristka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Spasov de bal onder controle te krijgen. Lechón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Coulon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mavrogenidis rent richting de bal. Mavrogenidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - TITI FC 4:0

31e minuut.
Pupovac rent richting de bal. Pupovac passt de bal zonder na te denken. Mavrogenidis is nu in balbezit. Mavrogenidis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Kristka rent richting de bal. Mavrogenidis rent richting de bal. Cheşnoiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cheşnoiu krijgt een gele kaart. Spasov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Besnard komt het veld opgelopen. Mavrogenidis neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Lechón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - TITI FC 5:0

39e minuut.
Muszasty probeert naar een medespeler te passen. Pupovac met een sublieme pass. Mavrogenidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrogenidis schiet op doel. Lechón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - TITI FC 6:0

42e minuut.
Gutierrez rent richting de bal. Bernuzzo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gutierrez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gutierrez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mavrogenidis kan de bal niet met de borst controleren. Coulon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mavrogenidis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mavrogenidis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - TITI FC 7:0

45e minuut.
Gutierrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutierrez geeft de bal voor. Mavrogenidis is nu in balbezit. Mavrogenidis passt de bal in één keer door. Oferma bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Les Viltansou 30%, TITI FC 70%.
US Les Viltansou - TITI FC 7:0

48e minuut.
Mindonnet passt de bal met de wreef. Pupovac probeert de bal met de borst te controleren. Pupovac passt de bal zonder na te denken. Mavrogenidis is nu in balbezit. Mavrogenidis schiet op doel. Lechón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kristka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Mattioli rent richting de bal. Mattioli passt de bal met de wreef. Muszasty met een sublieme pass. Oferma rent richting de bal. Oferma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Lechón trapt de bal weg. Daar is Gutierrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutierrez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mavrogenidis de bal. Mavrogenidis draait met de bal, schiet en ... Lechón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oferma rent richting de bal. Oferma draait met de bal, schiet en ... Lechón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - TITI FC 8:0

59e minuut.
Mavrogenidis verovert de bal door een tackle van achteren. Mavrogenidis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Oferma de bal. Mavrogenidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrogenidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - TITI FC 9:0

62e minuut.
Muszasty geeft een hoge lob. Mavrogenidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrogenidis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Besnard de bal onder controle te krijgen. Kristka rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Klungelig pakt Mavrogenidis de bal. Oferma bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulon is nu in balbezit. Mavrogenidis is nu in balbezit. Mavrogenidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - TITI FC 10:0

68e minuut.
Oferma bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszasty rent richting de bal. Muszasty passt de bal zonder na te denken. Oferma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oferma draait met de bal, schiet en ... Lechón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Muszasty geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mavrogenidis springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - TITI FC 11:0

71e minuut.
Muszasty bereikt de bal nog maar net als eerste. Muszasty passt de bal zonder na te denken. Oferma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oferma haalt uit met een fantastische trap. Lechón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - TITI FC 12:0

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Besnard de bal onder controle te krijgen. Muszasty is nu in balbezit. Muszasty passt de bal in één keer door. Mavrogenidis rent richting de bal. Mavrogenidis schiet op doel. Lechón bokst de bal weg.

77e minuut.
Grabowski geeft een hoge lob. Oferma is nu in balbezit. Oferma met een sublieme pass. Mavrogenidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrogenidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - TITI FC 13:0

79e minuut.
Oferma verovert de bal door een tackle van achteren. Oferma met een sublieme pass. Mavrogenidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrogenidis schiet op doel. Lechón werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Grabowski kopt de bal weg. Muszasty probeert naar een medespeler te passen. Mavrogenidis is nu in balbezit. Mavrogenidis schiet op doel. Lechón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - TITI FC 14:0

89e minuut.
Chryplewski passt de bal met de wreef. Muszasty heeft problemen om de bal te vangen. Muszasty passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mavrogenidis de bal. Mavrogenidis haalt uit met een fantastische trap. Lechón bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Les Viltansou 15%, TITI FC 85%.
US Les Viltansou - TITI FC 14:0