Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
les vinces Béziers
rosebud 2 Tactiek 433
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.2 gemiddelde waardering 59.8
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Potasiński speelt de bal door. Rüzgaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüzgaroğlu draait met de bal, schiet en ... Frasi probeert wanhopig de bal te grijpen. Kural probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
les vinces - Béziers 1:0

15e minuut.
Rijsseghem met een snelle inworp. Kapłański bereikt de bal nog maar net als eerste. Potasiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kapłański is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Węgorowski neemt zijn aanloop. Pulcinella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

16e minuut.
Malallah is nu in balbezit. Malallah geeft de bal voor. Von Allmen met een sublieme pass. Rüzgaroğlu rent richting de bal. Rüzgaroğlu draait met de bal, schiet en ... Frasi bokst de bal weg.

23e minuut.
Cabaye passt de bal zonder na te denken. Mézy is nu in balbezit. Rüzgaroğlu is nu in balbezit. Mézy is nu in balbezit. Mézy schiet op doel. Frasi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Frasi met een sublieme pass. Glovacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Glovacki speelt de bal door. Rüzgaroğlu is nu in balbezit. Rüzgaroğlu schiet op doel. Frasi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les vinces 44%, Béziers 56%.
les vinces - Béziers 1:0

47e minuut.
Von Allmen probeert naar een medespeler te passen. Rüzgaroğlu is nu in balbezit. Rüzgaroğlu passt de bal in één keer door. Mézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mézy draait met de bal, schiet en ... Frasi bokst de bal weg.

51e minuut.
Socea geeft de bal voor. Inworp. Rijsseghem met een snelle inworp. Kapłański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłański geeft een hoge lob. Pulcinella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Socea geeft een hoge lob. Rijsseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijsseghem passt de bal in één keer door. Cabaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaye haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Malallah kopt de bal weg. Potasiński kan de bal niet met de borst controleren. Potasiński probeert naar een medespeler te passen. Cabaye is nu in balbezit. Cabaye haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mézy is nu in balbezit. Cabaye is nu in balbezit. Cabaye passt de bal met de wreef. Rüzgaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüzgaroğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Kural kopt de bal weg. Potasiński heeft problemen om de bal te vangen. Potasiński met een sublieme pass. Cabaye rent richting de bal. Cabaye haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Glovacki passt de bal zonder na te denken. Mézy heeft problemen om de bal te vangen. Mézy speelt de bal door. Cabaye is nu in balbezit. Cabaye haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Frasi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les vinces 37%, Béziers 63%.
les vinces - Béziers 1:0