Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Honda Lock SC FC Noyelles
Curtis Tactiek tistoute59
49% Balbezit 51%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 52.9
outstanding Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Tempowski passt de bal in één keer door. Iasonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Iasonidis passt de bal in één keer door. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti schiet op doel. Feyzullayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Tsiblidis is nu in balbezit. Coat onderschept slim de pass. Şükürsoy begaat een overtreding. Şükürsoy krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Vespucci is nu in balbezit. Vespucci geeft de bal voor. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - FC Noyelles 1:0

20e minuut.
Quenolle onderschept slim de pass. Quenolle geeft een lange en hoge pass. Kargu bereikt de bal nog maar net als eerste. Legutko verovert de bal door een tackle van achteren. Legutko draait met de bal, schiet en ... Mendes bokst de bal weg.

21e minuut.
Picy geeft een lange en hoge pass. Vespucci rent richting de bal. Klungelig pakt Vespucci de bal. Vespucci geeft de bal voor. Abd-al-Mu`ti maakt een snoekduik en kopt de bal. Feyzullayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Picy bereikt de bal nog maar net als eerste. Picy passt de bal zonder na te denken. Tempowski met een sublieme pass. Iasonidis rent richting de bal. Iasonidis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti haalt uit met een fantastische trap. Feyzullayev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - FC Noyelles 2:0

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Quenolle de bal onder controle te krijgen. Picy bereikt de bal nog maar net als eerste. Picy passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Abd-al-Mu`ti de bal. Abd-al-Mu`ti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Trzaskowski geeft een lange en hoge pass. Jodar kan de bal niet met de borst controleren. Legutko onderschept slim de pass. Legutko schiet op doel. Mendes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Cesaretto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramírez rent richting de bal. Ramírez geeft de bal voor. Stanlej rent richting de bal. Stanlej haalt uit met een fantastische trap. Mendes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Cesaretto rent richting de bal. Ward bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward passt de bal in één keer door. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez geeft de bal voor. Mendes bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Jodar heeft problemen om de bal te vangen. Legutko rent richting de bal. Jodar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Legutko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Şükürsoy kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - FC Noyelles 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honda Lock SC 37%, FC Noyelles 63%.
Honda Lock SC - FC Noyelles 2:1

47e minuut.
Mendes met een sublieme pass. Tsiblidis kopt de bal weg. Daar is Şükürsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Legutko is nu in balbezit. Legutko draait met de bal, schiet en ... Mendes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Legutko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Treglia komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Quenolle met een sublieme pass. Stanlej rent richting de bal. Tempowski begaat een overtreding. Stanlej raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

58e minuut.
Ward probeert naar een medespeler te passen. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaretto begaat een overtreding. Cesaretto krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Daar is Treglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordes geeft een lange en hoge pass. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Picy heeft problemen om de bal te vangen. Şükürsoy is nu in balbezit. Picy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Picy krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Tempowski met de inworp. Vespucci geeft een hoge lob. Daar is Abd-al-Mu`ti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iasonidis is nu in balbezit. Iasonidis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

80e minuut.
Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Iasonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ... Feyzullayev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - FC Noyelles 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honda Lock SC 33%, FC Noyelles 67%.
Honda Lock SC - FC Noyelles 3:1